• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli oldum ama test silik

emoskyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
IMG_7341.webp
kızlar ben Letu+gonalf+ ovitrelle kullandım iğneden sonra progestan ve folikasit başlamıştım regli tarihim 25 Nisandı 21 Nisandı lekelenme oldu yerleşme sandık 22 Nisan artınca progestan bıraktım, doktora gittim kist var iki tane dedi regli oluyorsun tedaviye bir ay ara dedi 25 Nisan yani cumartesi bitti reglim 2 gün oluyor yani sürekli içimde his vardı test yaptım bu arada belim ağrıyor ayaklarım ağrıyor regli belirtilerim aynı devam ediyor bitmesine rağmen, göğüs hassasiyeti şişliği de var. Test ilk 5 dakikada böyle oldu bilerek içini açtım fakat ihtimal yok artık 22 nisanda regli iken betam 0.5 çıktı anlayamadım ya başına gelen var mı

Bakınız yüklerken gitmiş Buda başka aynı dakikalarda

Bakınız

Eklentiler

• IMG_7346.webp
    IMG_7346.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 40
regle yakın çok çok silik pozitif cıkabiliyor. konu açan bir kişiye daha aynısı olmuştu

Merhaba, Allah aratmasın en kısa zamanda gebe kalırsınız insallahhh 🙏🏻 ben cizgi göremedim varsa da ilaç etkisinden ya da kuruma çizgisi olabilir gibi beta değeriniz de 0.5 çıkmış, 3-4 üstü olsa belki gebelik oluşabiliyor ama bu değer 0 demek zaten. Bir de regl olmuşsunuz, doktor muayene edip sebebini açıklamış size. Testte bozuk olabilir

Belki stresten yaşıyorum bu belirtileri Allah inşallah nasip eder
Merhaba, Allah aratmasın en kısa zamanda gebe kalırsınız insallahhh 🙏🏻 ben cizgi göremedim varsa da ilaç etkisinden ya da kuruma çizgisi olabilir gibi beta değeriniz de 0.5 çıkmış, 3-4 üstü olsa belki gebelik oluşabiliyor ama bu değer 0 demek zaten. Bir de regl olmuşsunuz, doktor muayene edip sebebini açıklamış size. Testte bozuk olabilir

Belki stresten yaşıyorum bu belirtileri Allah inşallah nasip eder
Olabilir, ben de kendimde belirti arıyorum sürekli bulsam çook buluyorum silik çizgi gördüğümü de çok düşündüm 🥲 içinize sinmiyorsa tekrar kan verip baktırın kan yanıltmaz

Bu test çubukları yalancı olabiliyor ben bundan 3 kere aldım çok silik pozitif çıktı ertesi gün kanamam oldu vs.. emin olmak için içini açacak kadar görünmüyorsa yoktur. 100den fazla test çubuğuna ömür vermiş biri olarak söylüyorum :(

Regli günü yaptığımda bile silik bile yoktu geçti şimdi çıkması düşündürdü
ama o her ay farklı olabilir stres olmayın en kısa sürede hamile olursunuz umarım 🩷🌸

Bu test çubukları yalancı olabiliyor ben bundan 3 kere aldım çok silik pozitif çıktı ertesi gün kanamam oldu vs.. emin olmak için içini açacak kadar görünmüyorsa yoktur. 100den fazla test çubuğuna ömür vermiş biri olarak söylüyorum :(
Ya evet silik görünce açtım direk

Olabilir, ben de kendimde belirti arıyorum sürekli bulsam çook buluyorum silik çizgi gördüğümü de çok düşündüm 🥲 içinize sinmiyorsa tekrar kan verip baktırın kan yanıltmaz
Varsa zaten iki üç gün sonra netleşir tekrar yaparım ☹️

Eklentiler

• 85a2ff88-4d5a-4713-b08b-3322da1574f2.webp
    85a2ff88-4d5a-4713-b08b-3322da1574f2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 35
İki gün sonra yaptım git gide beliriyor gibi 🤷🏼‍♀️

Merhaba pembemsi bir çizgi var mı? Kuruma çizgisi gibi duruyor attıklarınız 🥲🥲

Valla var bu en son gün gün olanı chatgpt ye bile attım oda pembemsi var dedi günlük takip edeceğim ama sizde gördünüz mü yavaş yavaş koyulaşıyor

Back
X