Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, Allah aratmasın en kısa zamanda gebe kalırsınız insallahhhben cizgi göremedim varsa da ilaç etkisinden ya da kuruma çizgisi olabilir gibi beta değeriniz de 0.5 çıkmış, 3-4 üstü olsa belki gebelik oluşabiliyor ama bu değer 0 demek zaten. Bir de regl olmuşsunuz, doktor muayene edip sebebini açıklamış size. Testte bozuk olabilir
Regli günü yaptığımda bile silik bile yoktu geçti şimdi çıkması düşündürdüregle yakın çok çok silik pozitif cıkabiliyor. konu açan bir kişiye daha aynısı olmuştu
Olabilir, ben de kendimde belirti arıyorum sürekli bulsam çook buluyorum silik çizgi gördüğümü de çok düşündümBelki stresten yaşıyorum bu belirtileri Allah inşallah nasip eder
ama o her ay farklı olabilir stres olmayın en kısa sürede hamile olursunuz umarımRegli günü yaptığımda bile silik bile yoktu geçti şimdi çıkması düşündürdü
Ya evet silik görünce açtım direkBu test çubukları yalancı olabiliyor ben bundan 3 kere aldım çok silik pozitif çıktı ertesi gün kanamam oldu vs.. emin olmak için içini açacak kadar görünmüyorsa yoktur. 100den fazla test çubuğuna ömür vermiş biri olarak söylüyorum
Bu test çubukları yalancı olabiliyor ben bundan 3 kere aldım çok silik pozitif çıktı ertesi gün kanamam oldu vs.. emin olmak için içini açacak kadar görünmüyorsa yoktur. 100den fazla test çubuğuna ömür vermiş biri olarak söylüyorum![]()
Varsa zaten iki üç gün sonra netleşir tekrar yaparımOlabilir, ben de kendimde belirti arıyorum sürekli bulsam çook buluyorum silik çizgi gördüğümü de çok düşündümiçinize sinmiyorsa tekrar kan verip baktırın kan yanıltmaz
Olabilir, ben de kendimde belirti arıyorum sürekli bulsam çook buluyorum silik çizgi gördüğümü de çok düşündümiçinize sinmiyorsa tekrar kan verip baktırın kan yanıltmaz
İki gün sonra yaptım git gide beliriyor gibiBu test çubukları yalancı olabiliyor ben bundan 3 kere aldım çok silik pozitif çıktı ertesi gün kanamam oldu vs.. emin olmak için içini açacak kadar görünmüyorsa yoktur. 100den fazla test çubuğuna ömür vermiş biri olarak söylüyorum![]()
Ve ilk dakikalarda kuruma çıkmaz yani bekleyip çekmiyorumMerhaba pembemsi bir çizgi var mı? Kuruma çizgisi gibi duruyor attıklarınız![]()
Ayy bilemedim ben göremedim netlik düşmüş olabilir, beta verin biVe ilk dakikalarda kuruma çıkmaz yani bekleyip çekmiyorum
Evet ya atarken bulandırıyor Happy Mom’un direk attım ama oradaki arkadaşlar şaşkın çıkmasınaAyy bilemedim ben göremedim netlik düşmüş olabilir, beta verin bi![]()