• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REGLİ ÖNCESİ KANAMA

Ozlem65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar, reglime 7 gün kala lekelenmem oldu ortalama 2.5 gün sürdü sonra kesildi. Ne kırmızı ne de kahverengi ortalar da bir renk. Hafif kanamam kesildikten sonra hiç olmadım araya bir 3 gün girdi şimdi tekrar çok ama çok az bir lekelenme oldu. Lekelenme denilmeyecek kadar bir leke o derece. Birde lekelenmenin olduğu ilk gün aşırı bir bel sırt ağrım olmuştu beni tüm gece uyutmadı o derece ağrılı bir gece oldu. Sizce bu neyin nesi hamilelik belirtisi olur mu? Test de hiç yapmadım üzülmemek için perşembe günü yani 2 gün sonra reglim olacak birazda onu beklemek istiyorum. Eğer reglim gecikirse şayet test vermek istiyorum. Sizce nedir?

Yerleşirken de lekelenme olabilir. Benim de yerleşme çok ağrılıydı. Lekesizdi. Ben lekeyi 5. haftada görmüştüm. Ağlamıştım hatta falan. İçerde kalan kanama, dışarı atmış meğer kendini. Yerleşirken ve rahim büyürken leke olabilirmiş. İnşallah hamilesinizdir 🌸🌸😻🧿

Back