Regli

Masalecem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
168
20
18
49
10 gün tarlusal kullandım ilaç bitiminden 2 gün içinde regli oldum bugün 3. Gün cok oluyorum 2 paket ped bitirdim normalmi 27 gün gecikmisti reglim yoksa herkeste fazlamı oluyor

10 gün tarlusal kullandım ilaç bitiminden 2 gün içinde regli oldum bugün 3. Gün cok oluyorum 2 paket ped bitirdim normalmi 27 gün gecikmisti reglim yoksa herkeste fazlamı oluyor
Kaç tane oluyor iki paket.. bazen yoğun oluyoruz ama çok aşırı bir durumsa doktora görünmeniz lazım

Perşembe bitti reglim dün ultrasyonla girdim ondan sonra kahverengi leke geldi abdest aldım bugünde geldi hiç öyle olmazdı polikustik overda olurmu böyle şeyler Mayıs'ta olmadım regli haziranda oldum aslanpençesi çayı iciyorum menepozda olsam fsh Lh düşmezdi galiba

Perşembe bitti reglim dün ultrasyonla girdim ondan sonra kahverengi leke geldi abdest aldım bugünde geldi hiç öyle olmazdı polikustik overda olurmu böyle şeyler Mayıs'ta olmadım regli haziranda oldum aslanpençesi çayı iciyorum menepozda olsam fsh Lh düşmezdi galiba
Meehaba canim...lutfen bu otlari icmeyi birakmalisin oncelikle..kahverengi leke 2 durumda olabiliyo..ya gebelik...yada kist durumlarinda..ve ictiginiz bu tarz seyler sizde kist yapmis olabilir..ultrason detayli olanindanmiydi peki..bendede bi ara kahverengi kanamalar oluyodu doktora gittimm..ve miyom cikmiati..yani diceegim suki..lutfen bu tukettigin seyleri birak ve tuketme asla..

Back
X