• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regliden kaç gün sonra yumurtlama olur ?

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
743
147
53
24
Arkadaşlar son adet tarihim başlangıç 26 Mayıs ve uygulamaya göre gecikti bilemiyorum 5 gün regli oldum biti artık kanamam ama 2 gün boyunca akıntı lekelenmem oldu çamur gibi her neyse ki oda biti ve dün ve bugün olmak üzere 2 gündür kasık ağrısı oluyur sandım ki yeniden regli oldum ama yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı vardı dün ve bugün acba bu kadar erken yumurtlama olur mu normal mi regli bitiminden bu kadar kısa sürede yumurtlama olur mu 26 da başladı regli 30 kadar normal sonra akıntı şeklinde lekelenme ve dün yumurta akı gibi şeffaf yapışkan akıntı çok karıştı kafam:):)

Merhaba canım ben ovilasyonla takip ediyorum herkesin yumurtlama günü farklı günlerde olabilir ama yumurta akı şeklinde akıntim geldikten 1 yada 2 gün sonra yumurtlama oluyor bende muhtemelen seninde 1 2 gün içinde olur degerlendir

Merhaba canım ben ovilasyonla takip ediyorum herkesin yumurtlama günü farklı günlerde olabilir ama yumurta akı şeklinde akıntim geldikten 1 yada 2 gün sonra yumurtlama oluyor bende muhtemelen seninde 1 2 gün içinde olur degerlendir
Bugün değerlendirme yaptım canım evet yumurtlama farklı olabilir tabi ki beni şaşırtan şey bu kadar erken olması yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı var bel kasık ağrısı var bilmiyorum hayırlısı olsun hepiniz için canım

Back
X