- 5 Eylül 2025
- 10
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi sahmaran_02
-
Yaklaşık 6 aydır böyle temmuz ayını hatta full regl geçirdim doktorlar hiç birşey olmadığını söylüyorlarBir arkadaşımın 15 gün falan sürüyordu doğum kontrol hapı vermişti Dr bu yüzden ona da. Bütün regl dönemleri aynı mı?
Bana duphaston verdi 2 ay düzenli kullandım değişen birşey olmadıYaklaşık 6 aydır böyle temmuz ayını hatta full regl geçirdim doktorlar hiç birşey olmadığını söylüyorlar
Baska bir doktora daha görün istersenBana duphaston verdi 2 ay düzenli kullandım değişen birşey olmadı
Hele de evliler icin cok kötü bi durumdur ya Allah yardımcınız olsunNee 20 gün mû 6 gûnû geçse kafayı yerim. Bu kadar uzun sürüyor mu kızlar Allah şifa versin kurtarsın ya, normal bir durum değil.
pkos için diyetisyen yardımıyla bir diyet programı ve spor öneririm eğer imkanınız varsaBu gün farklı bir doktora gittim polikistik over sendromu olduğunu söyledi 2 ay yasmin ve folikasit kullan dedi bakalım sonuç ne olacak
Evet araştırdım düşünüyorum diyet + spor bakalım artık ne gerekiyorsa yapacağımpkos için diyetisyen yardımıyla bir diyet programı ve spor öneririm eğer imkanınız varsa
Benim arkadaşımda da oluyo böyle kıza doğum kontrol verceklerdi kabul etmedi kızı ne hale getirmiş ilaçlar detaylı bakmak gerekiyor böbreklere ve tiroidlere de baktır bir istersen enfeksiyon da olabilirMerhaba hanımlar şuan tam 20. Günüm ve regl az da olsa devam ediyor bi kesiliypr bir başlıyor daha önce doktora gittim defalarca ama hiç bir sorun olmadığını söylüyorlar fazlasıyla hayatımı etkiliyor sizce ne yapmalıyım aranızda bu durumu yaşayan var mı devamlı böyle çünkü bilgilerinizi bekliyorum
DK hapının faydasından çok zararını gördüm açıkçası. doktor değiştirdim 1 senedir bu şekilde ilerliyorum çok daha memnunumEvet araştırdım düşünüyorum diyet + spor bakalım artık ne gerekiyorsa yapacağım
benim de arkadaşım yaşıyor doğum kontrol hapı kullanıyor. rahminde kistten falan şüphelenmişlerdiMerhaba hanımlar şuan tam 20. Günüm ve regl az da olsa devam ediyor bi kesiliypr bir başlıyor daha önce doktora gittim defalarca ama hiç bir sorun olmadığını söylüyorlar fazlasıyla hayatımı etkiliyor sizce ne yapmalıyım aranızda bu durumu yaşayan var mı devamlı böyle çünkü bilgilerinizi bekliyorum
Bana polikistik over sendromu dendi doğum kontrol + folikasit verdi kullanacağım benBenim arkadaşımda da oluyo böyle kıza doğum kontrol verceklerdi kabul etmedi kızı ne hale getirmiş ilaçlar detaylı bakmak gerekiyor böbreklere ve tiroidlere de baktır bir istersen enfeksiyon da olabilir
Doğum kontrol hapları her marka mı zarar veriyor yoksa belirli markalar mı ben hamile kalmakta istiyorum bunun için hormon düzelsin diye mecbur kullanmam gerektiğini söyledim bilgi verir misiniz hepsi aynı mıDK hapının faydasından çok zararını gördüm açıkçası. doktor değiştirdim 1 senedir bu şekilde ilerliyorum çok daha memnunum
Hakkinda hayirlisi eger cocuk düsünüyosan önermem ama dogum kontrol hapi. Bende de oko var ama böyle uzun kanamalar yokBana polikistik over sendromu dendi doğum kontrol + folikasit verdi kullanacağım ben
2 ay kullan dedi 2 aydan sonra tekrar kontrole gel dedi çok kararsızım uzun zamandır yaşadığım için bu durumu kullanmasam yine aynı olur diye çok korkuyorum bilmiyorumHakkinda hayirlisi eger cocuk düsünüyosan önermem ama dogum kontrol hapi. Bende de oko var ama böyle uzun kanamalar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?