Reglim 2 gün gecikti

Onureda17

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
42
12
8
28
Merhaba kızlar, 9 Eylül günü test yaptırdım 1.00 sonuç çıktı doktor hamile degilsin dedi , esimle birlikteligim 1 Eylul de gerçeklesti normalde 11 eylülde adet olmam gerekirken 2 gün geciktim adet ağrılarımın aynisini yaşıyorum fakat regl olmuyorum benim gibi olay yaşayan var mı acaba hamilemiyim merak ediyorum geç döllenmedir inşallah ama umutlanmak istemiyorum :)

merhaba canim umarim hamilesindir. Bat tarihimiz aynı ben daha hic test yapmadim biraz daha beklemek istiyorum cunku 3 senedir deniyoruz ve olmadi normalde 28 gün dedinmi oluyorum ilk defa 2 gün gecikti adet agrisi yasiyorum ama gelen yok bendede goguslerim sabah cok agriyordu beni asagi aşağı cekti hatta kalkinca ama simdi azaldi gibi acaba olavakmiyim diye dusunup duruyorum

Vallla bende inan senin gibiyim inşallah hamileyizdir senin içinde dua ediyorum

Kızlar merhaba. Ben konu açmıştım ama şimdi konunun altınada yazayım kafam çok karışık. Adetime 1 hafta kaladan beri kasik ağrım var özellikle sol kasık. Ben enfeksiyon olarak düşündüm ama enfeksiyon gibi değil bu onu çektim biliyorum. Hiç böyle adetime 1 hafta kala ağrım olmamıştı olunca internete yazdım okudum. Bugünde sol tarafıma dokunamiyodum. Aranızda böyle olan bunları yaşamış olan var mı.? Mikrop vs yaşamış olan var mı.

Peki sende de adet olucak gibi kasiklarda agri Mide bulantısı var mı
agri cok var hemde kasigimdan bacaklarima vuruyor 2 3 gundur hatta adet gununden 2 gun once tam adet agrisi yasadim dedim erken geliyor herhalde bu ay ama olmadim ertesi gun gecti agrim adet gunu bugün felan ara ara kasiklarimda agri vr bacaklarima vuruyor

Canim bence sen bir doktora git muayene ol
Aynisi bende oluyor tam diyorum herhalde şimdi oluyorum bekliyorum sonra geçiyor onun yerine bulantı oluyor ara ara oluyor banada

Peki kaç gün geciktin regline
14 ünde olmam lazım ama benim hiç bir şekilde adetimden bir hafta önce adet olucakmisim gibi ağrım asla olmaz. Bir gün öncesinde göğsüm sızlar regl günü karnım ağrır 2 gün devam eder. Ben dedim hatta sanırım erken oluyorum bu ay. İnternette sol kasık ağrısı nedenlerini okuyunca buraya yazmak istedim.

Bir bekle bakalım 2 gün daha adet olmazsan bence git doktora

Benimde 22 temmuz son adet günüm. Ayın 9'unda kan verdim 2.30 çıktı. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama kasıklarımda belirtiler var. Sancı, batma vs. Bugün de tekrar adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bi kaç gün daha brklrmeye çalışacağım. Bende çok meraklıyım bu merak maffediyor beni hayurlusu olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…