Reglim 3 gün gecikti, beta 0,04 ama idrar testleri silik çizgi. Bu ne demek oluyor

yelege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2025
2
0
1
28
Merhabalar,
Yaklaşık 2 yıldır evliyim. 6 aydır çocuk deniyoruz. Geçtiğimiz son 3 ayda vücudum yumurtlama döneminden hemen sonra tepkiler veriyordu; kasık çekilmeleri yorgunluk vs hatta geçen ay adetimden bir hafta önce leke gelmişti umutlandım ama yine hayallerim suya düştü. Bu ay ise çok garip bir şey yaşıyorum ömrümde ilk defa reglim gecikti hemde 3 gün. İdrar testi yaptım hayalet çizgi gibiydi başka marka denedim aşırı koyu değildi ama ben buradayım diyen çizgi oldu. İlk defa denediğim bir markaydı ne olur ne olmaz diye en güvendiğimle yine yaptım yok denecek kadar ince pembe çizgi oldu ve kan verdim hemen fakat betam 0,04 çıktı. Hala regl olmadım belirtisi dahi yok. Sadece çok üşüyen ben yanıyorum ve göğüslerim aşırı hassas. Ama tribe girdim galiba diye de kendimi yiyip bitiyorum. Ne olur bir yorumda bulunun bana, çok ihtiyacım var.

Hcg 5 üzeri pozitif çok yenidir belki. O belirtiler regli belirtisi de olabilir göğüs hassasiyeti bende 5 haftadan önce başlamamıstı. Silik çıkınca kan verdim 0.200 çıkto 2 gün sonra 3.68 sonra yükseldi. Yani bence 5 -7 gün kadar bekleyin adet olmazsanız kan verin derim

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Ben çok sabırsız insanım bende de var ama bu süreçte manasızca yoruldum çok etkiliyor olmayışı haliyle kendimi çok çaresiz hissediyorum

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Ben çok sabırsız insanım bende de var ama bu süreçte manasızca yoruldum çok etkiliyor olmayışı haliyle kendimi çok çaresiz hissediyorum
Acele edip aldığınız her olumsuz sonuç sizi daha çok strese sokar ve olacağı varsa da olmaz. İyi düşün iyi şeyler olsun. En güzel zaman da gelicek şimdi yoksa bile en doğru ne zaman olacağını daha iyi bilen biri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…