Reglim 6 gün gecikti testim negatif

smyy2521

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
2
0
1
32
Hanımlar merhaba yeni evliyim foruma da daha şimdi üye oldum evlendikten sonra çok gerekliymiş gerçekten ☺ arkadaşlar ben her ayın 15 inde regli olurdum geçen ay 23 ünde oldum bu ay 23 ü geçti hala olmadım test yaptım negatif bazen kasıklarımda batma oluyor karnım ağrıyo kısa kısa ama hala tık yok hafta başında doktora gitcem ama benim durumum başına gelen var mı sizce gebelik durumu olabilir mi ?

Korunuyor musunuz? Korunmayı bırakınca da adet gecikebiliyor neden bilmiyorum ama.
Bence en yakın zamanda doktora gidin 6 gün az değil.

antibiyorık kullanınca gecikme oluyor ,

ama korunmuyorsanız bebekte olabilir , en iyisi dr gitmek

antibiyorık kullanınca gecikme oluyor ,

ama korunmuyorsanız bebekte olabilir , en iyisi dr gitmek
Cevabınız için teşekkür ederim... antibiyotik kullanmıyorum.. geri çekilme yöntemi ile korjnuyorduk ama pazartesi doktora gideceğim. Pazartesiye kadar olmazsam size tekrar test yapmalımıyım haftasonu

Cevabınız için teşekkür ederim... antibiyotik kullanmıyorum.. geri çekilme yöntemi ile korjnuyorduk ama pazartesi doktora gideceğim. Pazartesiye kadar olmazsam size tekrar test yapmalımıyım haftasonu

Pazartesi sabah test yap o sonuca göre dr gidersin ,

test te yaptım birşey görünmüyor yada silik çizgi çıktı dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…