Reglim 6 gün gecikti testlerim negatif

Umutdoluu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
144
54
13
29
Biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. 9 aydır çocuk istiyoruz 1.5 senelik evliyim. Yumurtlama takibi yapıyordum fakat beni beklemek strese soktuğu için bu ay yapmadım. Geçen ay hormon tahlili yaptırdım smear testi verdim hiçbir sorunum gözükmüyordu en son Ağustosun 10unda regl oldum fakat sikluslarım 25 gün çok kısa ve yumurtlama takibi yaptığım zaman reglden hemen 3-4 gün sonra yumurtluyordum. Hava değişimleri dışında hiç gecikmelerim olmaz ergenliğimden beri hiç gecikme yaşamadım. Bu ay gecikmeden 2-3. günlerde test yaptım negatif çıktı, bugün 6.gün elimde kaset test vardı onu yaptım yine negatif çıktı. Öğleden sonra hastanede kan vericem fakat geç döllenme olmuş olabilir mi çok heyecanlanıyorum ☺️ Bu şekilde negatif görüp sonra kanda pozitif gören var mı acaba ?

Biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. 9 aydır çocuk istiyoruz 1.5 senelik evliyim. Yumurtlama takibi yapıyordum fakat beni beklemek strese soktuğu için bu ay yapmadım. Geçen ay hormon tahlili yaptırdım smear testi verdim hiçbir sorunum gözükmüyordu en son Ağustosun 10unda regl oldum fakat sikluslarım 25 gün çok kısa ve yumurtlama takibi yaptığım zaman reglden hemen 3-4 gün sonra yumurtluyordum. Hava değişimleri dışında hiç gecikmelerim olmaz ergenliğimden beri hiç gecikme yaşamadım. Bu ay gecikmeden 2-3. günlerde test yaptım negatif çıktı, bugün 6.gün elimde kaset test vardı onu yaptım yine negatif çıktı. Öğleden sonra hastanede kan vericem fakat geç döllenme olmuş olabilir mi çok heyecanlanıyorum ☺️ Bu şekilde negatif görüp sonra kanda pozitif gören var mı acaba ?
Olabilir cnm

geç döllenme tabi ki bir seçenek, belki bu ay geç yumurtladınız oda geç döllendi , bu mümkün. Strese sokmayın kendinizi, kan vermek şuan en akıllıca çözüm , güzel haberlerinizi beklerim :KK200:

Biraz önce elimde olan ovülasyon testini yaptım, elimdeki tüm testleri yapıyorum ☺️☺️ Testte pik gözüküyor, görseli ekliyorum yeni yumurtluyor olabilir miyim sizce ?
5334BD3F-7AA6-47B7-B255-584AB23267D4.webp

geç döllenme tabi ki bir seçenek, belki bu ay geç yumurtladınız oda geç döllendi , bu mümkün. Strese sokmayın kendinizi, kan vermek şuan en akıllıca çözüm , güzel haberlerinizi beklerim :KK200:
Ovülasyon testim pik gözüküyor yeni yumurtlamış olabilir miyim acaba ? Yeni üyeyim yanıtlayarak atmamışım görseli kusura bakmayın görseli ekledim

O zmn hamile olabilirsin canım
İnşallah gerçekten 3 testte de negatif görünce çok moralim bozuldu yarına kan sonucum çıkmış olur sanırım, kendim aslında hemşireyim ama her gebelik her belirti farklı insan kendi olunca anlayamıyor gerçekten

Biraz önce elimde olan ovülasyon testini yaptım, elimdeki tüm testleri yapıyorum ☺️☺️ Testte pik gözüküyor, görseli ekliyorum yeni yumurtluyor olabilir miyim sizce ?Eki Görüntüle 3126489
bu forumda bir çok insan adet gecikmesinde ovulasyon testi bu koyulukta olduğunda gebe olduğunu öğrendi :) umarım sizde gebesinizdir, kan sonuçlarınızı bizimle de paylaşın olur mu :KK36:

bu forumda bir çok insan adet gecikmesinde ovulasyon testi bu koyulukta olduğunda gebe olduğunu öğrendi :) umarım sizde gebesinizdir, kan sonuçlarınızı bizimle de paylaşın olur mu :KK36:
Mutlaka yazıcam olumlu ya da olumsuz çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur
Testim negatif çıktı ve regl oldum 😭 ovülasyon testim neden pik çıktı onu anlayamadım ama

Mutlaka yazıcam olumlu ya da olumsuz çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

Testim negatif çıktı ve regl oldum 😭 ovülasyon testim neden pik çıktı onu anlayamadım ama
Adet zamanı da bazı kişilerde hormon yükseliyor olabilir hayırlısı olsun belkide test güvenilir değildi

Sağlık olsun da kist falan bir şey yok şükür, negatif çıkıp olmasaydım o da sorundu benim için ☺️
Siz şimdi kist çıksa bide onu eritcez bir ayda öyle gidecek diye korktuğunuz için öyle söylüyorsunuz ben çok yaşadım o durumları o bile stresli olduğumuzun göstergesi aslında şimdi ilk zamanlara dönebilsem kendime boş vermemi söylerdim çünkü bu hikâye de bedenen ve ruhen yıpranan ben oldum kendi pskolojiniz için biraz oluruna bırakın çünkü bir süreden sonra her ay negatif sonuç almak takıntı haline geliyor. Allah gönlünüze göre versin 🤲

her şeyde bir hayır vardır, Rabbim bir daha ki ay nasip eder inşallah :) pik günü değerlendirseydin :) yumurtan olgunlaşmış demek ki

her şeyde bir hayır vardır, Rabbim bir daha ki ay nasip eder inşallah :) pik günü değerlendirseydin :) yumurtan olgunlaşmış demek ki
Bir gün öncesini bilmeden değerlendirmiş olduk ☺️ Sonrasında da regl oldum artık hayırlısı bakalım Allah aratmaz inşallah en kısa sürede ben de bir anne adayı olurum ☺️

Back
X