Reglim 6 gün gecikti testlerim negatif

Bir gün öncesini bilmeden değerlendirmiş olduk ☺️ Sonrasında da regl oldum artık hayırlısı bakalım Allah aratmaz inşallah en kısa sürede ben de bir anne adayı olurum ☺️
ah pardon regl oldu dimi , Rabbim yeni ayda nasip etsin inşallah sana , bana, isteyen herkese :)

Siz şimdi kist çıksa bide onu eritcez bir ayda öyle gidecek diye korktuğunuz için öyle söylüyorsunuz ben çok yaşadım o durumları o bile stresli olduğumuzun göstergesi aslında şimdi ilk zamanlara dönebilsem kendime boş vermemi söylerdim çünkü bu hikâye de bedenen ve ruhen yıpranan ben oldum kendi pskolojiniz için biraz oluruna bırakın çünkü bir süreden sonra her ay negatif sonuç almak takıntı haline geliyor. Allah gönlünüze göre versin 🤲
Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten gecikmiş olmama rağmen bir yandan heyecanlandım bir yandan da negatif görmek istemediğim için test yapmaktan bile korktum… Kafamdan atabilsem her şeyin başı stres eşim de aslında çok heyecanlandı umutlandı ama bence ben kadar kafasına takmıyor

Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten gecikmiş olmama rağmen bir yandan heyecanlandım bir yandan da negatif görmek istemediğim için test yapmaktan bile korktum… Kafamdan atabilsem her şeyin başı stres eşim de aslında çok heyecanlandı umutlandı ama bence ben kadar kafasına takmıyor

Olan hiç bir zaman erkeklere olmaz üzülürler tabi ama erkeklerin yapısı bu bizim kadar umursamazlar içleri sızlamaz ben yapamadım siz yapın kendinize kötülük etmeyini herşeyin vakti zamanı var bunu anlamak için benim için 3 yıl göz yaşı dökmeyin

Olan hiç bir zaman erkeklere olmaz üzülürler tabi ama erkeklerin yapısı bu bizim kadar umursamazlar içleri sızlamaz ben yapamadım siz yapın kendinize kötülük etmeyini herşeyin vakti zamanı var bunu anlamak için benim için 3 yıl göz yaşı dökmeyin
Çok teşekkür ederim kafama takmamaya ve üzülmemeye çalışıcam

Mutlaka yazıcam olumlu ya da olumsuz çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

Testim negatif çıktı ve regl oldum 😭 ovülasyon testim neden pik çıktı onu anlayamadım ama
Bendede ovulasyon testim aşırı koyuydu ama regl oldum , ovulasyon zaten hamileligi belirlemez aslında ama bazı kişilerde olunca ovulasyonun belirlediğini sanıyorlar

herkese merhaba adet günüm , 22 eylüldü fakat henüz adet olmadım 6 gün geciktim 2-3 gün boyunca devam eden cok acık pembe renk ve kahverengi akıntı geldi baska hiçbişey olmadı adet belirtim de yok acaba gelen akıntı yerleşme kanaması olabilir mi idrar testi yapıyorum negatif cıkıyor basına gelen var mı baan destek olabilir misiniz bu arada pcos um ama adetlerim hep düzenli hiç şaşmazdı

Biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. 9 aydır çocuk istiyoruz 1.5 senelik evliyim. Yumurtlama takibi yapıyordum fakat beni beklemek strese soktuğu için bu ay yapmadım. Geçen ay hormon tahlili yaptırdım smear testi verdim hiçbir sorunum gözükmüyordu en son Ağustosun 10unda regl oldum fakat sikluslarım 25 gün çok kısa ve yumurtlama takibi yaptığım zaman reglden hemen 3-4 gün sonra yumurtluyordum. Hava değişimleri dışında hiç gecikmelerim olmaz ergenliğimden beri hiç gecikme yaşamadım. Bu ay gecikmeden 2-3. günlerde test yaptım negatif çıktı, bugün 6.gün elimde kaset test vardı onu yaptım yine negatif çıktı. Öğleden sonra hastanede kan vericem fakat geç döllenme olmuş olabilir mi çok heyecanlanıyorum ☺️ Bu şekilde negatif görüp sonra kanda pozitif gören var mı acaba ?
Sonuç nedir acaba

herkese merhaba adet günüm , 22 eylüldü fakat henüz adet olmadım 6 gün geciktim 2-3 gün boyunca devam eden cok acık pembe renk ve kahverengi akıntı geldi baska hiçbişey olmadı adet belirtim de yok acaba gelen akıntı yerleşme kanaması olabilir mi idrar testi yapıyorum negatif cıkıyor basına gelen var mı baan destek olabilir misiniz bu arada pcos um ama adetlerim hep düzenli hiç şaşmazdı
Sizin sonucunuz ne oldu acaba

Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum. Sizin durum nasıl oldu

Back
X