Reglim 8 gün geçikti

tuzgolu03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
20
2
1
29
Merhaba kızlar reglimden 8 gün geçikti adet düzensizliğim var aranızda böyle olup gebe kalan varmı adetimin 5 günü test yaptım negatif çıktı pozitifi gören oldumu böyle olup 🙏

Merhaba kızlar reglimden 8 gün geçikti adet düzensizliğim var aranızda böyle olup gebe kalan varmı adetimin 5 günü test yaptım negatif çıktı pozitifi gören oldumu böyle olup 🙏
Hic belli olmaz ben adetim düzenli olmasına rağmen 10 gün gecikmede negatif görmüştüm 🤷🏻‍♀️ ama sizin adet düzensizlihiniz olduğu icin belli olmaz gebede olabilirsiniz

Ay aynı durum bende de var bende 8 gün geciktim ve testim negatif çıktı işin ilginç tarafı hiç adet belirtim de yok Allah isteyen herkese versin bebek ancak ben şu an istemiyorum da 😭 İnşAllah hamile değilimdir

Erken gebelik testi negatif çıktı normal gebelik testi silik çift çizgi gördüm ondan sonra yok diye düşünüyorum

Back
X