Reglim 8 gün geçikti

tuzgolu03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
20
2
1
29
Merhaba kızlar reglimden 8 gün geçikti adet düzensizliğim var aranızda böyle olup gebe kalan varmı adetimin 5 günü test yaptım negatif çıktı pozitifi gören oldumu böyle olup

Merhaba kızlar reglimden 8 gün geçikti adet düzensizliğim var aranızda böyle olup gebe kalan varmı adetimin 5 günü test yaptım negatif çıktı pozitifi gören oldumu böyle olup
Hic belli olmaz ben adetim düzenli olmasına rağmen 10 gün gecikmede negatif görmüştüm ama sizin adet düzensizlihiniz olduğu icin belli olmaz gebede olabilirsiniz

Ay aynı durum bende de var bende 8 gün geciktim ve testim negatif çıktı işin ilginç tarafı hiç adet belirtim de yok Allah isteyen herkese versin bebek ancak ben şu an istemiyorum da İnşAllah hamile değilimdir

Erken gebelik testi negatif çıktı normal gebelik testi silik çift çizgi gördüm ondan sonra yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…