Bı kaç gün sonra tekrar yapMerhaba kızlar reglimden 8 gün geçikti adet düzensizliğim var aranızda böyle olup gebe kalan varmı adetimin 5 günü test yaptım negatif çıktı pozitifi gören oldumu böyle olup
Son durum nedir hamile misinizTamam teşekkür ederim
Hic belli olmaz ben adetim düzenli olmasına rağmen 10 gün gecikmede negatif görmüştümMerhaba kızlar reglimden 8 gün geçikti adet düzensizliğim var aranızda böyle olup gebe kalan varmı adetimin 5 günü test yaptım negatif çıktı pozitifi gören oldumu böyle olup
Ay aynı durum bende de var bende 8 gün geciktim ve testim negatif çıktı işin ilginç tarafı hiç adet belirtim de yok Allah isteyen herkese versin bebek ancak ben şu an istemiyorum daMerhaba kızlar reglimden 8 gün geçikti adet düzensizliğim var aranızda böyle olup gebe kalan varmı adetimin 5 günü test yaptım negatif çıktı pozitifi gören oldumu böyle olup
Son durum nedir hamile mi
Normal kaset gebelik testi yaptım silik çift çizgi gördüm daha sonra erken gebelik testi yaptım onda da negatif çıktı bende yapmadım bekliyorumSon durum nedir hamile misiniz
Hic belli olmaz ben adetim düzenli olmasına rağmen 10 gün gecikmede negatif görmüştümama sizin adet düzensizlihiniz olduğu icin belli olmaz gebede olabilirsiniz
Erken gebelik testi alAy aynı durum bende de var bende 8 gün geciktim ve testim negatif çıktı işin ilginç tarafı hiç adet belirtim de yok Allah isteyen herkese versin bebek ancak ben şu an istemiyorum daİnşAllah hamile değilimdir
İnşallah bende öyle olurum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah10 gün geçti negatif, 15. Gün pozitif gördüm
İnşallah alırsınız güzel haber. Teşekkür ederimİnşallah bende öyle olurum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba kanda mi 15. Gun pozitif oldu acaba10 gün geçti negatif, 15. Gün pozitif gördüm
İdrar testindeMerhaba kanda mi 15. Gun pozitif oldu acaba
İdrar testinde
Ayy ne güzel böyle mesajlar görünce umutlanıyorum. Bende adetten 1 gün önce kasettedir yaptım negatif çıktı şimdi 1 gün geçikmem var ama test yapmaya korkuyorum negatif diye10 gün geçti negatif, 15. Gün pozitif gördüm
Bu sürecte adet sanciniz oldu muİnşallah alırsınız güzel haber. Teşekkür ederim
Evet oluyor adet olacak gibi. Ama benimki geç döllenme. Umarım güzel haberler alırsınızBu sürecte adet sanciniz oldu mu
Anladım hayırlısı olsun teşekkür ederimEvet oluyor adet olacak gibi. Ama benimki geç döllenme. Umarım güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?