Reglim gecikti 3 gündür ovulasyon testi pozitif YARDIM !!!

Tezc sra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
265
93
18
27
Merhabalar reglim 3 gün gecikti gebelik testi yaptim negatif ovulasyon testim pozitif boyle olupta hamile oldugunu ögrenenler varmi lütfen yardimci olun arkadaslar

Merhabalar reglim 3 gün gecikti gebelik testi yaptim negatif ovulasyon testim pozitif boyle olupta hamile oldugunu ögrenenler varmi lütfen yardimci olun arkadaslar
Testin fotografini atabilirmisiniz

Simdi şöyle test cizginizde C ve T ayni koyulukta olunca ovulasyon pozitif oluyo burda pozitif degil. Ama aklinizda kalmasin yinede erken gebelik yada. Kanda baktirabilirsiniz

Bu yaptigim ovulasyon testim sonra gebelik testi yaptim ama o negatif anlamadim insallah canim forumda bu durumu yasayip hamile oldugunu ogrenenleri duyunca heyecanlandim acikcasi
Erken gebelik yapsaydin keske testini cunku normal testler sonucu geç cıkartiyor biraz. InsaAllah bebegin seninledir ve sana sımsıkı tutunur ovulasyon testiyle hamile kaldiklarini ogrenenleri bende gordum forumda cok var oyle hatta daha gecen birinin basina geldi ben söyledim gebelik testi yap diye insaAllah seninde oyledir

Ay inşallah oyle olur canim bende gordüm ondan umutlandim sende ovulasyon testi kullaniyormusun canim

Bende gecikmenin 2. Gunundeyim sadece bugün sarımsı akinti geldi test yapmaya hiç cesaret edemiyorum sizde herhangi bir belirti varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…