Hamile degilsiniz rahat olun.Merhabalar. 25 şubat tarihinde regl olmuştum. Bu zamana kadar hep düzenli ortalama 28 günlük süreçlerle regl oluyorum. Bir iki gün reglim gecikti. Dört gün önce anal ilişkiye girdim. Ama içime boşalma olmadı. Vajinama da geldiğini çok fazla düşünmüyorum ama yine de bilmiyorum. Ayrıca bakireyim. Bazen karın ağrısı yaşıyorum ama reglim bir türlü gelmedi. İyice korkmaya streslenmeye başladım. Garip geliyor ama reglim niye gelmedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Haklısınız biraz beklenmedik gelişti yoksa dediğiniz çok doğru.Ayrica anal iliskide de korunmaniz lazim bu kadar körü körüne teslim olmayin. Hasta olup Geleceğinizi yakmayin.
Ne yapmalıyım peki niye gelmedi acaba ben de inanamıyorum bu şekilde olabileceğine ama düşük de olsa bir ihtimal var ve bu korkutuyor. Üstüne bir de böyle geciktiği için.Hamile degilsiniz rahat olun.
Adetim gelmedi peki adet söktürücü hakkında ne düşünüyorsunuz beklemeli miyim adet söktürücü mü alıyım napsam niye gecikti ilk defa oluyorHamile degilsiniz rahat olun.
Stresten gecikti. Hormon ilaçları alip dengenizi bozmayin. Hamile olmaniz imkansiz. Sakince regli bekleyin.Adetim gelmedi peki adet söktürücü hakkında ne düşünüyorsunuz beklemeli miyim adet söktürücü mü alıyım napsam niye gecikti ilk defa oluyor
Strestendir . Adet söktürücülük bir durum oldugunu sanmıyorum . Ayrıca her birliktelikte hamile kalınmıyor yumurtlama zamanı vs bir sürü şey var. Kendi kendinizi bi yoklayin şişkinlik goguslerde hassasiyet vs gibi adet belirtileri var mı diye.Adetim gelmedi peki adet söktürücü hakkında ne düşünüyorsunuz beklemeli miyim adet söktürücü mü alıyım napsam niye gecikti ilk defa oluyor
Yumurtlama ve catlama gunlerimde korunmasiz iliski yasiyorum. Tam birlesmeli, iceriye bosalmali iliski. Esimde de bende de bir sorun yok. Iceriye 99 milyon sperm giriyor. Ben dakikalarca yataktan kalkmadan yatıyorum. Yine de hamile kalmiyorum. Vajina agzina değen spermin gideceği upuzun bir yol var. Tuplere ulaşsa bile yumurta bulabilecek mi? Hamile falan degilsiniz kendinizi strese soktugunuz icin regl olmuyorsunuz.Haklısınız biraz beklenmedik gelişti yoksa dediğiniz çok doğru.
Ne yapmalıyım peki niye gelmedi acaba ben de inanamıyorum bu şekilde olabileceğine ama düşük de olsa bir ihtimal var ve bu korkutuyor. Üstüne bir de böyle geciktiği için.
Normalde 24-25-26 martta olmam gerekiyordu. Ben 23ünde anal ilişkiye girdim. Yumurtlama dönemini falan tam bilmiyorum sanırım.Yumurtlama ve catlama gunlerimde korunmasiz iliski yasiyorum. Tam birlesmeli, iceriye bosalmali iliski. Esimde de bende de bir sorun yok. Iceriye 99 milyon sperm giriyor. Ben dakikalarca yataktan kalkmadan yatıyorum. Yine de hamile kalmiyorum. Vajina agzina değen spermin gideceği upuzun bir yol var. Tuplere ulaşsa bile yumurta bulabilecek mi? Hamile falan degilsiniz kendinizi strese soktugunuz icin regl olmuyorsunuz.
Adet ağrısı gibi karnım ağrıyor fakat gelmedi bilemiyorum :/Strestendir . Adet söktürücülük bir durum oldugunu sanmıyorum . Ayrıca her birliktelikte hamile kalınmıyor yumurtlama zamanı vs bir sürü şey var. Kendi kendinizi bi yoklayin şişkinlik goguslerde hassasiyet vs gibi adet belirtileri var mı diye.
Sakin ol gelir bi kaç güneAdet ağrısı gibi karnım ağrıyor fakat gelmedi bilemiyorum :/
Teşekkür ederim bekliyorum bakalım :)Sakin ol gelir bi kaç güne
Lütfen videolar izle öğren. Regl gününden 2 gun önce, tam birlesme olmadan cinsel iliskiden hamile kalinmaz.Normalde 24-25-26 martta olmam gerekiyordu. Ben 23ünde anal ilişkiye girdim. Yumurtlama dönemini falan tam bilmiyorum sanırım.
Şu an sadece stres ettiğim için mi gelmiyor. Ne yapmam lazımLütfen videolar izle öğren. Regl gününden 2 gun önce, tam birlesme olmadan cinsel iliskiden hamile kalinmaz.
Evet canim evet yavrum evet kuzum. Allah rizasi icin bir daha sevişme. Hepimiz icin en iyisi bu olur çünkü.Şu an sadece stres ettiğim için mi gelmiyor. Ne yapmam lazım
Bakmadığımı mı sanıyorsun her türlü bir ihtimalin olduğunu söylüyorlar kesin bir şey yok sadece zevk suyunun vajinaya gelmesiyle bile ihtimalinin olduğunu söylüyor hepsi neyse teşekkürler.2 gunde gebelik mi oluşur allah askina ya? Okullarda seks egitimi yok tamam ama elinizin altinda internet var. Yazın okuyun izleyin. Egitin kendinizi artik ama ya.
Teşekkür ederimStresten gecikmiştir muhtemelen bu ay benimde gecikmeli oldu bazen mevsim degisimleri bile neden olabiliyorStres yapmayin olursunuz stres yaparsaniz yaptikca gecikecek
Yani bor kac gun gecikmiş henuz bence gerek yok benim 10 gunu buldu gelmesi ama benm iliskim olmadigi icin stres yapacagim bir durUm yoktu tabiTeşekkür ederimAdet söktürücü gibi bir şeyler kullanmama gerek yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?