Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde döllenmeden 20 gün sonra pozitif çıkmıştı. Yani adet gecikmem 20 gün olduğunda. Buda geç döllenme ile gebe kaldığım içindi. O 20 gün kanda idrarda negatif sonuç aldım. Tıbben dediğiniz gibi normal kabul edilen 10 gün. 2 3 gün daha beklemesinde bir sakınca yok bence 2 3 gün sonra direkt doktora gitsin kullanıcı tabii ki..Cinsel ilişki yumurtlama gününe denk geldiyse geç döllenme olmuş olabilir. 10 gün gecikme normal kabul ediliyor, 17 gün için mutlaka kan tahlili vermelisiniz.
Cinsel ilişki yumurtlama gününe denk geldiyse geç döllenme olmuş olabilir. 10 gün gecikme normal kabul ediliyor, 17 gün için mutlaka kan tahlili vermelisiniz
merhaba sonucunuz ne oldu?17 gundur reglim gecikti, 9 gun once cinsel iliskiye girdim, ve 3 tane test yaptim hepsi negatif cikti,9 gun idrarda testin yanilma ihtimali olurmu?
Merhaba benimde 19.gün gecikmede Cuma günü kan verdim negatif çıktı hala olmadım.Benimde döllenmeden 20 gün sonra pozitif çıkmıştı. Yani adet gecikmem 20 gün olduğunda. Buda geç döllenme ile gebe kaldığım içindi. O 20 gün kanda idrarda negatif sonuç aldım. Tıbben dediğiniz gibi normal kabul edilen 10 gün. 2 3 gün daha beklemesinde bir sakınca yok bence 2 3 gün sonra direkt doktora gitsin kullanıcı tabii ki..
28 haftalık hamileyimMerhaba benimde 19.gün gecikmede Cuma günü kan verdim negatif çıktı hala olmadım.
Şu anki durumunuz nedir merak ettim.
Çok sevindim, benim 24.gün oldu artık yeni periyodum geldi, dün sabah yaptım negatifti, ocakta tüp bebek ilaçları kullanmıştım sanırım onlar döngümü bozdu diycem ama hiç olmamıştı, ilk defa gecikti , göğüslerim sızlıyor durup durup ağlama isteği var delircem.28 haftalık hamileyim
Enfeksiyon da geciktirir zaten antibiyotik de başlamışsınız. Diğer ay oda geciktirebilir. İnşallah gebelik yaşayıp şaşırırsınız mutlu olursunuzÇok sevindim, benim 24.gün oldu artık yeni periyodum geldi, dün sabah yaptım negatifti, ocakta tüp bebek ilaçları kullanmıştım sanırım onlar döngümü bozdu diycem ama hiç olmamıştı, ilk defa gecikti , göğüslerim sızlıyor durup durup ağlama isteği var delircem.
20.günde kanda çıkmamıştı, idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik başladım.
Merhaba canım mesajın umut verdi bana biraz ben gecikmenin 5. Gunu kan verdim 2,30 yazıyordu bugun gecikmenin 12. Gunu akım tım var bir kac gündür karnımın alti ve bazen sol bazen sag kasığım atıyor sanki ve meme uçlarım igne batmasi yaşıyorum. Ve uyaninca mide yanması ağzıma ağzıma geliyor tekrar kan testi vereyim diyorum ama korkuyorum yine negatifle karsilacam diye sizin nasil belirttiniz oldu?Benimde döllenmeden 20 gün sonra pozitif çıkmıştı. Yani adet gecikmem 20 gün olduğunda. Buda geç döllenme ile gebe kaldığım içindi. O 20 gün kanda idrarda negatif sonuç aldım. Tıbben dediğiniz gibi normal kabul edilen 10 gün. 2 3 gün daha beklemesinde bir sakınca yok bence 2 3 gün sonra direkt doktora gitsin kullanıcı tabii ki..
Kan verebilirsiniz 2.30 da bişeydir artmışsa gebelik vardır. Belirtileriniz gebelik de olabilir olmayabilir de.Merhaba canım mesajın umut verdi bana biraz ben gecikmenin 5. Gunu kan verdim 2,30 yazıyordu bugun gecikmenin 12. Gunu akım tım var bir kac gündür karnımın alti ve bazen sol bazen sag kasığım atıyor sanki ve meme uçlarım igne batmasi yaşıyorum. Ve uyaninca mide yanması ağzıma ağzıma geliyor tekrar kan testi vereyim diyorum ama korkuyorum yine negatifle karsilacam diye sizin nasil belirttiniz oldu?
Allah razı olsun inşallahEnfeksiyon da geciktirir zaten antibiyotik de başlamışsınız. Diğer ay oda geciktirebilir. İnşallah gebelik yaşayıp şaşırırsınız mutlu olursunuz![]()