reglim gecikti

zeyneppppp01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
22
1
6
Merhaba 1 aydır erkek arkadaşımla bazen korunarak bazen korunmayarak ilişkiye giriyoruz. Sadece 2 kere ella aldım yaklaşık 3 hafta önce, ondan sonrakilerde hiç almadım. Şimdi adetim 3 gün gecikti. Dün artımed erken hamilelik testi aldım negatif çıktı. Ne kadar doğrudur? ve ella adet düzenini bozuyormuş ondan veya stresten olabilir ama danışmak istedim. Hamilelik değildir diye düşünüyorum ama bilemedim + karnımda ağrı var regl olacakmışım gibi

oldum herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Güzel kardeşim madem bir seyler yaşıyorsunuz önleminizi alın envai çeşit yöntem var
10 yıllık evliyim ella denen hapi içmedim bile
Lutfen hormonlarınızi bozmayın
Sizin için diyorum

1 ayda 2 kere ella icilmez

1 ayda 2 kere ella icmeni gectim doktorlar 1 yılda en fazla 2 kere icebilirsiniz diyor bırakta adet düzenin bozulsun adet günün gecsin

ella içtiğim ay adetim 10 gün geçmişti. normal yani. zaten hamilelik testi de negatif çıkmış, hamile değilsiniz.

biliyorum içtiğim zaman pek bilgim yoktu
ama bir daha yapmamaya calıs ben ella degil ertes 72 ictim ama etkileri birbirine yakın 3 ay oldu kullanalı ilk adetim 14 gün gecmisti yanlıs hatırlamıyorsam sonra gecmeden düzene girdi belli bir süre düzensiz ve az az bazen cok gelmesi normal farklı da olabilir test negatif cıkmıs bir sey yoktur ama iliskinin üzerinden 15 gün sonra tekrar yap testi

teşekkür ederim adet olmazsam 1 hafta içinde tekrar yapmayı düşünüyordum

Uzun bir süre ella ve türevi ilaçları kullanmayın. Bu ilaçlar yılda en fazla 2 kez kullanılır, ayda 2 çok fazla. Hormonlarınıza yazık.
Test negatifse hamile değilsinizdir. Korunma işini biraz daha ciddiye alın

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…