reglim gecikti

slcnozn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
11
3
1
27
merhaba birşey soracağım normalde reglim hep düzenli ortalama 26 27 günde bir regl olurum 5 gün geciktim gün aşırı test yapıyorum hep negatif çıkıyor. dönme durumu olur mu pozitife merak ediyorum

merhaba birşey soracağım normalde reglim hep düzenli ortalama 26 27 günde bir regl olurum 5 gün geciktim gün aşırı test yapıyorum hep negatif çıkıyor. dönme durumu olur mu pozitife merak ediyorum
Adet dönemi geciktiği halde negatif sonuçlu bir gebelik testi mevcutsa, bunun nedeni geç döllenme olabilmektedir. 7. gün veya 10 .günde tekrar deneyebilirsin

Kan testi versem çıkar mı peki geç döllenme var ise
genelde idrar testlerinde sonuç pozitifse yanlış olma ihtimali görülmez. Ancak sonuç negatif ise henüz çok erken bir test sonucu olabilir.istersen 2 gün daha bekle ama rahat edemeyeceksen sen bilirsin canım

genelde idrar testlerinde sonuç pozitifse yanlış olma ihtimali görülmez. Ancak sonuç negatif ise henüz çok erken bir test sonucu olabilir.istersen 2 gün daha bekle ama rahat edemeyeceksen sen bilirsin canım
Ben pazar günü bir test daha yapayım o zaman teşekkür ederim

Ben pazar günü bir test daha yapayım o zaman teşekkür ederim
aynen canım geç döllenme olduysa sonuç kan da negatif çıkarsa üzülürsün bekle canım genelde geç döllenme olunca kanda adetin geçmesi üzerinden 10 gün geçmesi gerekiyor 5 haftalık gibi olunca çıkar sonucunu paylaşırsın bizimle inşallah güzel haberler le gel

inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…