Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.443
6.866
158
O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:

Herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız,tavsiyeleriniz için iyi ki paylaşmışım yoksa anksiyete nedeniyle krizlere girip duracaktim ama sizler beni rahatlattınız normal bir olay olduğunun farkına vardım tekrar teşekkür ederim herkese :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin de söylüyorsun bir daha nerede göreceksin ki , bu kadar takma kafana doğal şeyler bunlar yine de yoğun günlerinde daha dikkat edersin olur biter , derin bi nefes al şimdii kendine gel :KK66:

dışarda bu durumda birini görsem düşüneceğim tek şey farkında olmadığı veya elinde olmadan böyle bir şeyin olduğu ve zor durumda olduğu olurdu sanırım. hatta çok kötü bir durum görsem yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorardım. kimse isteyerek yapmaz bunu sonuçta. zaten sizi bir daha gormeyecekler. merak etmeyin. :)

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
Sıkmayın canınızı insanlık hali doğaldır olabilir.hekesin başına gelebilir. zaten nerde göreceksiniz o insanları aman boşverin.

dışarda bu durumda birini görsem düşüneceğim tek şey farkında olmadığı veya elinde olmadan böyle bir şeyin olduğu ve zor durumda olduğu olurdu sanırım. hatta çok kötü bir durum görsem yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorardım. kimse isteyerek yapmaz bunu sonuçta. zaten sizi bir daha gormeyecekler. merak etmeyin. :)
Erkekler gördü ve dalga geçmiştir diye dusunup kendimi kötü hissediyorum belki kizlar da sagolun inanin suan daha iyiyim

Ben benzerini kayinvalidemin evinde yasadim misafirlige gittimde. Sabah uyandim baktim pyjama yatak her yerde 😳 yatagi topladim kirli sepete attim. Kayinvalideme söyledim mecbur. Oda sagolsun bana yeni pyjama takimi felan verdi🙃 Insanlik hali. Yapacak birsey yok. Sizede gecmis olsun

Sagolun inşallh fark edilmedi diyorum rezil hissettim :KK43:
Hayatımda damla bulaşmamış insanım. Bi kere ben de çok bitki çayı içtiğim an hatta o an da kafede bitki çayı içiyordum regl olmuşum hiç farkında değilim. Kalktım eve gitmeden lavaboya uğradım inanılmaz derecede kan gelmiş çamaşırımı çıkartıp çöpe atmak zorunda kalmıştım. Kıştı allahtan siyahtı pantolonum ve üzerimdeki cekette biraz uzundu. O halde eve gittim. Belli olmuyordu ama ben biliyodum sonuçta😣 taksiye de binememiştim bulaşır diye metroya binip ayakta durmuştum sonra eve kadar yürümüştüm falan ahh ahh seni çok iyi anlıyorum:(

Back
X