- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum
anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam 
Herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız,tavsiyeleriniz için iyi ki paylaşmışım yoksa anksiyete nedeniyle krizlere girip duracaktim ama sizler beni rahatlattınız normal bir olay olduğunun farkına vardım tekrar teşekkür ederim herkese :)

Herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız,tavsiyeleriniz için iyi ki paylaşmışım yoksa anksiyete nedeniyle krizlere girip duracaktim ama sizler beni rahatlattınız normal bir olay olduğunun farkına vardım tekrar teşekkür ederim herkese :)
Son düzenleyen: Moderatör: