Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
o insanları bir daha görmeyeceksin, rahat ol. görsen bile en doğal şey regl olmak. olabilir kaza. insan olanın başına her şey gelir.
kız kardeşim erkek arkadaşının yanında yaşamıştı bunu, düşünsene bi...

İnsanlık hali, sağlıklı her kadın adet oluyor, bu tarz kazalar da illa ki oluyor. O insanları bir daha görmeyeceksiniz ki görseniz de ne olacak? Ben öyle birini görsem uyarırdım sadece iyi kötü hiçbişey düşünmezdim, elinde olmayan bir durum. Şöyle düşün sen aynı durumda olan bir kadın görsen ne düşünürdün? Kimse kötü bir şey düşünmez, düşünen varsa da nadirdir ve kendi ayıbıdır. Strese gerek yok 🤗

Her kadının başına gelebilir bu kadar üzülme olağan şeyler bunlar aman nereden göreceksin bir daha o insanları takma bu kadar kafana.
Bir dahaki sefere daha dikkatli olursun olur biter bosver.

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:

Ortaokulda benim de başıma gelmişti. Sıranın üstü pespembe olmuş. O an hallettim. Eteğim kirlenmemişti, külotlu çorabım yoktu. Dershaneye yürürken bir baktım dizimden aşağı damlıyor :işsiz:. Yeni çamaşır alıp dershanede zar zor temizlenmiştim. Kabus gibi bir gündü.

O gün dışarı çıktıktan sonra regl olmuş da olabilirdiniz. Kadınız, hepimiz ömrümüzün yarısından fazlasını bunu yaşayarak geçiriyoruz. Utanılacak bir şey yok 😊

dünyadaki milyarlarca kadının her an başına gelebilecek, çok sıradan bir olay. gerçekten büyütüp üzülmeye gerek yok.
biri tutup birşey derse de gördüm diye, bir sandalyeye vişne suyu dökmüş, üzerine oturmuşum dersiniz :)

ben olsam ama mesela, e kadınım regl olmuşum farketmeden. buna da laf eden gidip dağda yalnız yaşasın derim :)

Bir daha o insanları görmeyeceksin.
Gerçekten bu kadar takmana hiç gerek yok. Kadınız, regl oluyoruz, kanıyorum bu çok normal bir durum. Utanma bu durumdan.
Hastanede kakasını yapan teyze bile senin kadar utanmamıştır eminim. :)
Bir de benden sana tavsiye regl günlerinde koyu giymeye çalış. Ben koyu giyiyorum giyemezsem mutlaka iç çamaşırımla pantolonumun arasına peçete koyuyorum. Hiç geçme olmadı bugüne kadar.
Geçmiş olsun.

Başkaları fark etmiş olsa bile rezil olunacak bir durum değil, insanlık hali. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Önemli bir şey degil ya. Ben de ne kadar dikkat etsem de birkaç damla bulaşıyor. Bir arkadaşım ilk günlerinde akıntı fazla olduğu için bebek bezi kullanırdı. Bana da mantıklı geldi dışarı çıkarken falan kullanilabilir

Utanmayın regl kanı utanılacak birşey değil ki. Her kadının başına gelebilir. Çay kahve döktük diye utanıyor muyuz? Hayır. Aslında hiçbir farkı yok. Sağlıklı bir kadınsınız oh mis ☺️

İş yerinde vs olsa tamam da otobustekıleri Bidaha nerde görcen korkma sakin ol

ooo bu regl regl pantolonuyla dolaşan kız değil mi:halay:

ya ne olacak deli misin, tanıdıklar olsa neyse otobus yani, nerden bulucan bir daha o insan topluluğunu. boşver. her dert pantolona geçen regl lekesi ayarında olsa keşke.

Rezil olunacak bişey yok canım insanlık hali başına gelebilir her kadının.. Ama ekstra bi durumun var masken var ve kimse senin yüzünü görmüyor bide böyle düşün(hoş olmasada bişey fark etmez) elimden bu kadarı geldi😊

Erkekler gördü ve dalga geçmiştir diye dusunup kendimi kötü hissediyorum belki kizlar da sagolun inanin suan daha iyiyim
onlar açsınlar kendileriyle dalga geçsinler :D bunun dalgasını geçicek erkek en fazla liseli ergendir.insanlık hali , regl olmak ayıp da değil utanılacak bir şey de değil.

Evet yaşadığınız hiç hoş olmamış . Özel günlerde bizlerin sık sık kontrollü olması gerekiyo. Ancak es kaza olan olmuş ama bence rezillik bi durum değil. Gayet insani bi durum aslında. Toplum olarak bu regleselesini normalleştirmek lazım. Kötü olan otobüste koltuğa bulaşmıştır tekrar oturan kişi için hoş olmaz.

Back
X