Reglime 1 gün kala

fatosteacherrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
14
0
1
30
Herkese merhaba. Son Regl tarihim 30 Eylül ve 12 , 15 Ekim tarihlerini değerlendirdik. Bunun sonucunda yarın Regl olmam gerekiyor ama hissettiğim belirtiler ve yaptığım bütün testler Silik çizgi çıkıyor. Buraya gelmeden önce son dakika yaptığım testi de paylaşıyorum. Belirtilerim Regl öncesi semptomlara çok benziyor ekstra olarak sağ tarafta bazen batma ve sarı akıntım varama kan vermek için kendimi beklemeye aldım geçen ay hayal kırıklığı yaşamıştım. Yardımcı olur musunuz hanımlar ?

Eklentiler

• IMG_1847.webp
    IMG_1847.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 65
Herkese merhaba. Son Regl tarihim 30 Eylül ve 12 , 15 Ekim tarihlerini değerlendirdik. Bunun sonucunda yarın Regl olmam gerekiyor ama hissettiğim belirtiler ve yaptığım bütün testler Silik çizgi çıkıyor. Buraya gelmeden önce son dakika yaptığım testi de paylaşıyorum. Belirtilerim Regl öncesi semptomlara çok benziyor ekstra olarak sağ tarafta bazen batma ve sarı akıntım varama kan vermek için kendimi beklemeye aldım geçen ay hayal kırıklığı yaşamıştım. Yardımcı olur musunuz hanımlar ?
Benzer başlığı biraz önce bende açtım canım, benimde 1 ekimdi söylediklerine göre asıl belirtilerin doğruluğu gecikmeden sonra oluyormuş bekleyeceğiz

Yani inşallah ikimiz için 🌸 ama Silik çizgi emin olamıyorum çok kafa karıştırıcı bir durum. Geçen ay pozitif gördüm Silik testlerle birlikte ama kan verdiğimde negatif. Bu sebepten dolayı bir hafta beklemeyi düşünüyorum. Belirtilerimiz neredeyse aynı canım

Yani inşallah ikimiz için 🌸 ama Silik çizgi emin olamıyorum çok kafa karıştırıcı bir durum. Geçen ay pozitif gördüm Silik testlerle birlikte ama kan verdiğimde negatif. Bu sebepten dolayı bir hafta beklemeyi düşünüyorum. Belirtilerimiz neredeyse aynı canım
Evet evet özellikle dün akşam çok şiddetli yaşadım yerleşme ağrısı mı diye düşündüm ama bilemeyiz tabi beklemekte çok zor zaman geçmiyor 🤣

Kimse seni yargılamadı ki zamanında test yap eczaneleri zengin etme yazmış gerçekten de öyle iyi testler en az 200 liradan başlıyor. Kan vermek bedava
1 kere yaptım dedim ya zaten gecikmeyi bekleyeceğim danışmak muhabbet için yazmışız buraya bak arkadaşla normal konuştuk anlaştık sizde diğer arkadaşların gazına gelmişsiniz bence hemen hamilesin dememizi mi bekliyorsunuz diyorlar hayır fikir alıp bilgi sahibi olmak istiyorum dedim defalarca

Back
X