- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mormenekse2122
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm ama çok belli belirsiz umarım vardır :)Gebelik testi yaptim
Hafif bi gölge gördüm diye attım normalde o bile çıkmaz gorenler var mi
Yaaa insallah vardirBen gördüm,bende aynı durumdayım :)
Ben göremedim birşey genelde 2 gün kala , baya çıkması gerekmez miydi..Gebelik testi yaptim
Insallah vardir bi umutla hemen cektimBen gördüm ama çok belli belirsiz umarım vardır :)
Genelde cok gec yumurtluyorum hic 6 7 . Gunde yumurtlamadim hep 21.22. Gunler oluyordu hayirlisi artikBen göremedim birşey genelde 2 gün kala , baya çıkması gerekmez miydi..
İnşallah vardır![]()
Gecen ay seninkinden hafif belirgindi kimyasal yasadim ben birde bu testi hic sevmedim normal erken gebelikten yaptimBenimkide böyle 4 gün var daha.Geç yumurtluyorum.döngüm 35-40 gün
Ben gördüm silik bir çizgi var benimde reglime 3 gün var bu sabah test yaptım bu şekilde silik çıktı kan verdim 48 çıktı beta HCG yarın doktora gidicem umarım sizin de vardırGebelik testi yaptim
Insallah benimde vardir insallah dua edin bizlere de benim gibi isteyenlere deBen gördüm silik bir çizgi var benimde reglime 3 gün var bu sabah test yaptım bu şekilde silik çıktı kan verdim 48 çıktı beta HCG yarın doktora gidicem umarım sizin de vardır
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin adetimin geçmesini beklicem kan icinİnşallah vardır emin olmak için kan ver istersen bütün dualarım anne olmak isteyenlerleevlat hasreti çok zor 3 seneden beri mücadele ediyorum