41,7Sonuç ne çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41,7Sonuç ne çıktı
Adet gününüz geciktiğinde testi tekrarlayın. Var gibi görünüyor. Herşey gönlünüzce olsunKızlar benimkinede bakarmısınız.3 gün var silik çizgi çıktı.artımed marka
Tebrik ederim saglicakla kucağınıza alın insallah41,7 sonucum
Sağol canım inşallahTebrik ederim saglicakla kucağınıza alın insallah
Sağol canım inşallahTebrik ederim saglicakla kucağınıza alın insallah
Sağol canımAy hayirli olsun
Son durumunuz nedir acaba bat 4 gün kaldı evde de artımed var ama çok yalancı çıkarıyorumuş umutlanmıyım diye yapmadım ama çok belirtim var kafam karıştıKızlar benimkinede bakarmısınız.3 gün var silik çizgi çıktı.artımed marka
Son durumunuz nedir acaba bat 4 gün kaldı evde de artımed var ama çok yalancı çıkarıyorumuş umutlanmıyım diye yapmadım ama çok belirtim var kafam karıştıKızlar benimkinede bakarmısınız.3 gün var silik çizgi çıktı.artımed marka
Ben 3 gün kala artımedle öğrendim ertesi gün kan verdim 28 çıktı.inş sizde güzel haberler alırsınız.yarın doktor randevum var inş artmıştırSon durumunuz nedir acaba bat 4 gün kaldı evde de artımed var ama çok yalancı çıkarıyorumuş umutlanmıyım diye yapmadım ama çok belirtim var kafam karıştı
Bugün sabah yaptım testi silik çizgi vardı kan verdim negatif çıktıBen 3 gün kala artımedle öğrendim ertesi gün kan verdim 28 çıktı.inş sizde güzel haberler alırsınız.yarın doktor randevum var inş artmıştır