- 4 Mayıs 2025
- 92
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
İdrar testimidrar mı kan mı?
Canim bekle bakalim gec dollenme vs olabilir bas donemn sicaktan olabilir regl gununde test yap bak bende bekliyorumİdrar testim
MecburCanim bekle bakalim gec dollenme vs olabilir bas donemn sicaktan olabilir regl gununde test yap bak bende bekliyorum
Benim 18 inde 6 gun var bende zor dayanıyorumMecbursizin ne kadar kaldı bata
Bende aşırı zor dayanıyorum aşırıBenim 18 inde 6 gun var bende zor dayanıyorum
Belirtilerin var mi senindeBende aşırı zor dayanıyorum aşırı
Ben yaptım 18 benimde negatiftiBenim 18 inde 6 gun var bende zor dayanıyorum
Hadibya bundan yapmiom bende iste shshhs regli olursam da derim degilmisim shshhs teste gunah dursun belirtilerin var mi canim senindeBen yaptım 18 benimde negatifti
Belirti normal adet belirtisi göğüs hassasiyeti yok 2 gün oldu geçti test erken gebelik testi değildi bu aradaHadibya bundan yapmiom bende iste shshhs regli olursam da derim degilmisim shshhs teste gunah dursun belirtilerin var mi canim seninde
Reglin gecti yaniBelirti normal adet belirtisi göğüs hassasiyeti yok 2 gün oldu geçti test erken gebelik testi değildi bu arada
Hayır göğüs hassasiyeti 2 gün sürüp geçti regl tarihim 18 ağustosReglin gecti yani
He valla benimkiler hassas ama o kadar cok degil hep ayniydi son gunler hassaslasip dolgunlasiyormusHayır göğüs hassasiyeti 2 gün sürüp geçti regl tarihim 18 ağustos
Ay hadi inşallahHe valla benimkiler hassas ama o kadar cok degil hep ayniydi son gunler hassaslasip dolgunlasiyormus
Regli tarihinde testi tekrarla canım ben de o güne kadar beklemeyi planlıyorum belki ovulasyon fln yaparim oyle olunca ikisi de koyu cikiyormus yaAy hadi inşallah
Reglmin 3 günü gecikmesin de 10 ile öğrendim gebeligimi regl gelmedi sürece umut hep vardırMerhaba kızlarım
Yumurtalama döneminden sonra başlayan bütün belirtilerime inat testim negatif çıktı ister istemez modum da düşük.
Göğüs hassasiyeti, Kasık ve bel ağrısı, Baş ağrısı hepsi sanırım boşunaymış.
Morale ihtiyacım var evet daha 4 gün var modumun düşmemesi lazım ama düştü
Ayyyy hadi süper umut oldu banaReglmin 3 günü gecikmesin de 10 ile öğrendim gebeligimi regl gelmedi sürece umut hep vardır
Seninle aynı tarihlerimiz öyle yapayımRegli tarihinde testi tekrarla canım ben de o güne kadar beklemeyi planlıyorum belki ovulasyon fln yaparim oyle olunca ikisi de koyu cikiyormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?