Reglime 6 gün var teste bakar mısınız kızlar?

betul57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
120
55
48
30
Kızlar yumurtlama dönemini değerlendirdik, reglime 6 gün var erken gebelik testi yaptım bakar mısınız?
IMG_1599.webp

Eklentiler

• IMG_1600.webp
    IMG_1600.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 260
  • IMG_1601.webp
    IMG_1601.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG_1597.webp
    IMG_1597.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 274
Görünüyor evet ama daha çokkk yeni 2 gün sonra tekrarla koyulaşıyo mu bak yadaa emin olmak istersen yarın sabah ilk idrarlada deneyebilirsin

Kuruma çizgisi gibi de duruyor. Alttaki kırmızı leke biraz sanki göz yanılması yapıyor gibi geldi bana. Daha 6 gün erken. Benim gibi sabırsızlanıp erkenden yapmışsınız siz de. En azından adet gününü beklerseniz daha tatmin edici sonuç alabilirsiniz. Yoksa benim gibi testi ışığa tutup var mı yok mu diye gelip geçip bakıp kendinizi yormayın. Az daha sabır.

Kızlar yumurtlama dönemini değerlendirdik, reglime 6 gün var erken gebelik testi yaptım bakar mısınız? Eki Görüntüle 3307104
Merhaba, benim de reglime 6 gün kaldı ve yumurtlama üzerinden 9 gün geçti aynı tarihler 🙈 umarım hamilesinizdir, yumurtlama günlerini ben de değerlendirdim ve hatta 5 gündür sol kasığımda ve karnımda genel bi gerginlik, arada bel ağrısı ve ıslaklık var, test yapmadım daha erken diye ama ben de çok merak ediyorum

Back
X