Regliniz gecikmeden nasıl belirtileriniz vardı??

Benin reglden 6 gün önce 3 gün süren gittikçe azalar kahverengi ali tim oldu. Genel.olarak midesi bulanan bir insanım aynı şekilde bulamam devam etti bu gebelikle ilişkili olmayanı. Göğüslerinde hassasiyet ve dertleşme oldu. Sol kasıkta ara ara batma hisssiyati oldu. Islahını acak bir yemek olursa bol bol yiyorum ama genelde hicbir şey yiyesim gelmiyor. Reglme 2 gün kala idrar testi yaptım. Pozitifcıktı. Hâlâ idrak edemiyorum. Kan testini reglm geçildikten sonra verecegim.
Benimde reglime yarınla birlikte 3 gün War gebelik testi yapsam sizce cikarmi? Doktorum 25nde yap demişti ama ben aşırı merak ediyorum 🤗

Canım ya inşallah bir dahaki ay olur üzme kendini lütfen zamanı vardır 🌼.
Kızlar benden paylaşmak istiyorum reglime 4 gün var ve bugün mide yanmam vardı tüm gün ve belim ağrımaya başladı göğüsler birkaç gündür şiş zaten hepsi regl gibi ama göğüs uçlarım ilk defa bu kadar aciyor dokunmaktan korkuyorum ve çok yorgunum ,Sizce var mıdır bir şeyler gerçi sabah evde test yapacağım dayanamıyorum 🙈

Canım ya inşallah bir dahaki ay olur üzme kendini lütfen zamanı vardır 🌼.
Kızlar benden paylaşmak istiyorum reglime 4 gün var ve bugün mide yanmam vardı tüm gün ve belim ağrımaya başladı göğüsler birkaç gündür şiş zaten hepsi regl gibi ama göğüs uçlarım ilk defa bu kadar aciyor dokunmaktan korkuyorum ve çok yorgunum ,Sizce var mıdır bir şeyler gerçi sabah evde test yapacağım dayanamıyorum 🙈
Merhablar test yaptınız mı acaba ne dırumdasınız

Evet yaptım negatif maalesef sanırım bu ay da olmayacak birkaç gün sonra regl olmazsam tekrar yaparım. Sorduğunuz için teşekkürler 🌺

Olmazsanız kan verin bence direkt acilden kesin öğrenmiş olursunuz, bir de erken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset test mi
Kaset test yaptım ya birkaç gün beklemek istiyorum göğüs ağrım ve sisilik dışında bir belirtim yok regle 2 gün kaldı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum negatifi görüp beklemek zor ama bekleyeceğim;(

Merhaba arkadaslar sizi kirmak istemem ama ilk bir ay hic belirti aramayin kendinizde. En ufak belirtiler maksimum 1 bucuk ay sonra basliyor..Bunu 3 defa aşılama 6 defa tüp bebek yaptirmiş birisi olarak söylüyorum.

Merhaba arkadaslar sizi kirmak istemem ama ilk bir ay hic belirti aramayin kendinizde. En ufak belirtiler maksimum 1 bucuk ay sonra basliyor..Bunu 3 defa aşılama 6 defa tüp bebek yaptirmiş birisi olarak söylüyorum.
Doğru söylüyorsunuz ama bizimki de bir umut işte ki ben ilaç tedavisi oluyorum şimdi öyle olunca her ay bı ümit oluyor içimde acaba mi ki diye :) şimdi hamile misiniz peki

Doğru söylüyorsunuz ama bizimki de bir umut işte ki ben ilaç tedavisi oluyorum şimdi öyle olunca her ay bı ümit oluyor içimde acaba mi ki diye :) şimdi hamile misiniz peki
Seni ve bu yolda emek harcayan herkesi cok iyi anladigim icin oyle diyorum amacim kirmak degil canim. Cok yorucu bir surec fazla umit baglamaki negatif oldugunda daha fazla uzulmeyesin. Evet 3 aylik hamileyim ama ne tup bebek ne aşilamayla oldu. Istanbulda rahim filmi cektirdim cektirdikten hemen sonra hamile kaldim. Insallah sen ve bu yolda emek harcayan tüm arkadaslar kucaklarini doldururlar.🤲🤲🤲

Back
X