- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
-
Gebelik değil maalesef baya koyu olması lazım çizginin bende ovülasyon testiyle öğrendim ilkMerhaba batına 10 gün kaldı ve ovulasyon testim böyle oldu. Kanda her zaman LH hormonu bulunuyormuş bunu gayet normal algıladım ama reglim bittiğinde yumurtlamaya kadar yaptığım ovulasyon testlerim yumurtlama günü hariç cok fazla silikti. Sizce bu gebeliği gösterebilir mi ?
Kaç gün kala öğrendiniz ? Benim reglime 10 gün varGebelik değil maalesef baya koyu olması lazım çizginin bende ovülasyon testiyle öğrendim ilk
Ben adet olmadan bi gün önce yaptım koyu çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptımKaç gün kala öğrendiniz ? Benim reglime 10 gün var
Hayırlı olsun cok sevindim. :)Ben adet olmadan bi gün önce yaptım koyu çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım
Teşekkür ederim darısı inşallah sizeHayırlı olsun cok sevindim. :)
Gebelik değil maalesef baya koyu olması lazım çizginin bende ovülasyon testiyle öğrendim ilk
Merhaba bi sorum olacak düzenli adet gören biriyim adetim 7 gün gecikti ve şimdi de kanamam oldu acaba adet mı oldum ben ay bitti resmen tuhaf geldi bana yerleşme kanaması mı acaba anlamadım yardımcı olur musunuzBen adet olmadan bi gün önce yaptım koyu çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım
Test yaptınız mıMerhaba bi sorum olacak düzenli adet gören biriyim adetim 7 gün gecikti ve şimdi de kanamam oldu acaba adet mı oldum ben ay bitti resmen tuhaf geldi bana yerleşme kanaması mı acaba anlamadım yardımcı olur musunuz
Yok yapmadım canım yapsam da olmaz ki idrardaTest yaptınız mı
Kanamanız varmı hala yoksa az bişey gelip durdumuYok yapmadım canım yapsam da olmaz ki idrarda
Kanamanız varmı hala yoksa az bişey gelip durdumlavabiha g
Lavaboya çıkınca geliyo az az koyurenkte sancim da öyle çok yok dun çok üşüttüm sanırım bel açılır falan diyolar bilemiyorum neyin nesi şuanKanamanız varmı hala yoksa az bişey gelip durdumu
Hala geliyorsa adet olmuşsunuzdur bilemedim bende şimdi böyle bişey yaşamadım bi kere olmuştu akşam az bişey geldi durdu öbür gün adet oldumLavaboya çıkınca geliyo az az koyurenkte sancim da öyle çok yok dun çok üşüttüm sanırım bel açılır falan diyolar bilemiyorum neyin nesi şuan
Hayır göstermez ben bir kere adet günümde baktım pik olmustu gebe değildim en iyisi gebelik testi yapmakMerhaba batına 10 gün kaldı ve ovulasyon testim böyle oldu. Kanda her zaman LH hormonu bulunuyormuş bunu gayet normal algıladım ama reglim bittiğinde yumurtlamaya kadar yaptığım ovulasyon testlerim yumurtlama günü hariç cok fazla silikti. Sizce bu gebeliği gösterebilir mi ?
10 gün sonra artık gelmezse kırmızılar gebelik test yapacağım. İnş gelmezHayır göstermez ben bir kere adet günümde baktım pik olmustu gebe değildim en iyisi gebelik testi yapmak
Leke şeklinde geldiyse yerleşme kanaması olabilir. Adetiniz 7 gün gecikmiş zaten. Kanamanız bir daha olmadıysa eğer sabah ilk idrarınızla test yaparsanız çıkar. 7 gün gecikme olduysa idrarda baya belirgin çıkması lazımMerhaba bi sorum olacak düzenli adet gören biriyim adetim 7 gün gecikti ve şimdi de kanamam oldu acaba adet mı oldum ben ay bitti resmen tuhaf geldi bana yerleşme kanaması mı acaba anlamadım yardımcı olur musunuz
Gebelik değil maalesef baya koyu olması lazım çizginin bende ovülasyon testiyle öğrendim il
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?