Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahHayırlı olsun
Regl oluncaya kadar iyice belirginleşir, kan verirsiniz.
Hayırlı olsun regl günün daha belirginleşir bence Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin banada dua edermisinMerhaba kızlar benimde reglime 6 gün var test yaptım fotosunu koysam üst üste yaptım emin olmak için 2 dk içinde çıktı bunlar sizce gebemiyimEki Görüntüle 3400869
TabikiiHayırlı olsun regl günün daha belirginleşir bence Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin banada dua edermisin![]()
Bebiş ben burdayım anne diyorMerhaba kızlar benimde reglime 6 gün var test yaptım fotosunu koysam üst üste yaptım emin olmak için 2 dk içinde çıktı bunlar sizce gebemiyimEki Görüntüle 3400869
Bugün kan verdim dayanamayıp bakalım artıkmaşallah canım çok net çizgiler :) kan verirseniz çıkar sonucunuz ama takip gerekeceği için regl gecikmenizden sonra yaptırın derim
Amin inşallah Rabbım isteyen herkese versinBebiş ben burdayım anne diyorhayırlı olsun sağlıklıcakla kucağınıza alın insllah
![]()
Evet ama dayanamadım kan verdim bugün bakalım ne çıkacakBen de çok erken öğrendim böyle regle 5 gün kala sonra regl olana kadar kimyasal mi dış mi beta arttı mı artmadi mi diye diye 1 hafta geçmedihayırlı olsun sağ salim kucağımıza alalım hepimiz. Bence test yapmak için bı hafta çok erken olduğu için beta düşük çıkarsa moralin bozulur.
![]()
Çıktı mı sonuç ? Çıkınca yaz merak ettim. Gönlünden geçen olsunEvet ama dayanamadım kan verdim bugün bakalım ne çıkacak![]()
Evet cikiyor bazen, benim de 5 gun kala cikmistiYani 6 gün kala öyle çıkıyor mu demek istedim .şaşırdım
Laboquick bugünde prodoctor ile yaptım onunda fotosu bu şekildehangi marka da bu sonucu elde ettiniz ?
Ayy cuma günü olduğu için sanırım pazartesiye sarkacakÇıktı mı sonuç ? Çıkınca yaz merak ettim. Gönlünden geçen olsun![]()