Regliye 6 gün kala silik çizgi

ebryldz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
47
19
3
31
Merhaba kızlar benimde reglime 6 gün var test yaptım fotosunu koysam üst üste yaptım emin olmak için 2 dk içinde çıktı bunlar sizce gebemiyim
20240314_131854.webp

Hayırlı olsun regl günün daha belirginleşir bence Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin banada dua edermisin 🙏🥲
Tabikii 😊Allah bu mübarek günlerde isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah 😊

maşallah canım çok net çizgiler :) kan verirseniz çıkar sonucunuz ama takip gerekeceği için regl gecikmenizden sonra yaptırın derim

Ben de çok erken öğrendim böyle regle 5 gün kala sonra regl olana kadar kimyasal mi dış mi beta arttı mı artmadi mi diye diye 1 hafta geçmedi 😂 hayırlı olsun sağ salim kucağımıza alalım hepimiz. Bence test yapmak için bı hafta çok erken olduğu için beta düşük çıkarsa moralin bozulur. 🌼

Ben de çok erken öğrendim böyle regle 5 gün kala sonra regl olana kadar kimyasal mi dış mi beta arttı mı artmadi mi diye diye 1 hafta geçmedi 😂 hayırlı olsun sağ salim kucağımıza alalım hepimiz. Bence test yapmak için bı hafta çok erken olduğu için beta düşük çıkarsa moralin bozulur. 🌼
Evet ama dayanamadım kan verdim bugün bakalım ne çıkacak 😊🤗

Aa önce hayırlı olsun 6 gün kala oluyodu öyle test .maşallah benimde 1 gün geçti bende yapım belki çıkar heveslendirdin

Yani 6 gün kala öyle çıkıyor mu demek istedim .şaşırdım

Bende şimdi aldım denicem bakalım ne kıcıcak kizlar

Çıktı mı sonuç ? Çıkınca yaz merak ettim. Gönlünden geçen olsun 🤍🤍
Ayy cuma günü olduğu için sanırım pazartesiye sarkacak 😑ama yazarım tabi☺️ bugün farklı markada da yaptım o da çift çizgi çıktı bakalım artık ☺️

Back
X