Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
25 ağustosta regl oldum ve reglimin 2. gununu 3. gune baglayan gece cinsel ilişki yasayip korunmasiz ice bosalmali bir birliktelik yasadim 30 Ağustos reglim bitti döngüm bu şekilde hamile kalmam degil mi
25 ağustosta regl oldum ve reglimin 2. gununu 3. gune baglayan gece cinsel ilişki yasayip korunmasiz ice bosalmali bir birliktelik yasadim 30nda bitti sizce hamile kalır miyim
regl zamanı hamile kalma ihtimali çok çok çok düşük. reglden 2 hafta önce yumurtlama yaşıyorsunuz bittiğinde regl oluyorsunuz zaten. uygulamalardan takip ederseniz size gebe kalma ihtimalinizi de söyler gün gün. tabii her şeyin istisnası var test yaptırın en iyisi
regl zamanı hamile kalma ihtimali çok çok çok düşük. reglden 2 hafta önce yumurtlama yaşıyorsunuz bittiğinde regl oluyorsunuz zaten. uygulamalardan takip ederseniz size gebe kalma ihtimalinizi de söyler gün gün. tabii her şeyin istisnası var test yaptırın en iyisi
25 ağustosta regl oldum ve reglimin 2. gununu 3. gune baglayan gece cinsel ilişki yasayip korunmasiz ice bosalmali bir birliktelik yasadim 30nda bitti sizce hamile kalır miyim
Böyle durumda korunmayı mı öğrenseniz acaba müneccim miyiz ayrıca en düşük dönem regl dönemindedir hani rahim kendini tazeliyor ya o bakimdan biraz açıp okuyun. Ha ama doğa sürprizlerrr ile doludur.
Böyle durumda korunmayı mı öğrenseniz acaba müneccim miyiz ayrıca en düşük dönem regl dönemindedir hani rahim kendini tazeliyor ya o bakimdan biraz açıp okuyun. Ha ama doğa sürprizlerrr ile doludur.
Ne istiyorsunuz ben anlamadım planlı hamilelik istiyorsanız en düşük dönem regl dönemi araştırsanız bilirsiniz zaten burda çok kişi oluyor öyle hamile kalır mıyım diye korkan ondan yazdım bilinçlensinler diye hahah