Reglken Hamilelikk

Semaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
234
111
103
29
Hanimlaaaar selamlar herkese, regl ken hamile kalanınız ve bunun gibi tuhaf durumlar yaşayanınız var miii, emzirirken sütün koruması gerçek miii hadi gelin sohbet edelimm

Emzirirken hamile kalan çok kadın var.

Hanimlaaaar selamlar herkese, regl ken hamile kalanınız ve bunun gibi tuhaf durumlar yaşayanınız var miii, emzirirken sütün koruması gerçek miii hadi gelin sohbet edelimm
Annem bana hamileyken adet oluyormuş

Bu arada bende 3.buçuk sene boyunca çaba sarf ettim hamile kalmak için süt korudu hep benim sütüm normalden kat kat fazla geliyordu çünkü var yani öyle Bi şey

Hayır süt korumaz
Birçok kişi var gebelik haberini aldığım.
3 aylık bebeği varken bile…

Regl iken de hamile kalınmaz.

Bilimsel açıklaması da şu;
Yumurtaların en az 18 mm olması lazım çatlaması için
Ama adet döneminde kanama süresince maksimum 10 mm olur
Şahsen son adetimin 4.günü 10 mm yumurtam vardı. Yeterli olgunluğa gelmedi ki döllensin.

Süt niye korusun cahil cahil şeylere inanıp durmayın sonra lohusalık bitmeden hamile kalıyorsunuz 🙄
Her kadın bir değil ben hamile kalamadım yıllarca çünkü çocuğu emzirirken korunmayı bıraktım ama doktorlar da dedi süt koruyor dedi o kadar testler muayene ler yapıldı ama hamile kalamadım ikinci çocuğa

Süt koruması falan diye bir şey yok. Çevremde çoğu kişi hamileyken emzirip sonra bıraktırdı. Hatta şuan 2 arkadaşım var öyle.

Adetliyken hamile kalamazsınız çünkü yumurta atılıyor o sırada, he üstüne görmeyi diyorsanız eğer çok var.

Süt koruması dedikleri şey, prolaktin hormonunun emzirirken aktif/yüksek olması ve prolaktin yüksekliğinin gebe kalmayı zorlaştırması aslında.

Yoksa, emzirmek doğum kontrol yöntemi değildir.

Annem bana hamileyken adet oluyormuş

Bu arada bende 3.buçuk sene boyunca çaba sarf ettim hamile kalmak için süt korudu hep benim sütüm normalden kat kat fazla geliyordu çünkü var yani öyle Bi şey
Doğrudur yani herkes bir değil kişiden kişiye de değişiyor demekki o tarz şeyler 😊

Hamilelik olasılığı, adet döneminde olduğunuz günlerde daha düşük olsa da yine de hamile kalabilmeniz mümkündür.
Emzirirken hamile kalma olasılığınız normal zamanlardan farklı değildir, özellikle doğum sonrası regl döngüsü yokken hamile kaldığınızı farketmeden hamile kalabilirsiniz. Garantiye almak için belli aralıklarla test yapın.

Hamilelik olasılığı, adet döneminde olduğunuz günlerde daha düşük olsa da yine de hamile kalabilmeniz mümkündür.
Emzirirken hamile kalma olasılığınız normal zamanlardan farklı değildir, özellikle doğum sonrası regl döngüsü yokken hamile kaldığınızı farketmeden hamile kalabilirsiniz. Garantiye almak için belli aralıklarla test yapın.
Tesekkurler bilgi için 😊

Back
X