Reglken şişlik ve kasık ağrısı, kist olabilir mi

Askmeguestions

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
67
23
8
28
Su an reglim ve karnım hamile gibi şiş. Sürekli çişim var gibi geliyor. Ve yumurtaliklarimin olduğu yerler ağrıyor hafif. Kist olabilir mi acaba doktora gitmedrn bi boyle bir durum yaşayan var mi diye sorayım dedim

Su an reglim ve karnım hamile gibi şiş. Sürekli çişim var gibi geliyor. Ve yumurtaliklarimin olduğu yerler ağrıyor hafif. Kist olabilir mi acaba doktora gitmedrn bi boyle bir durum yaşayan var mi diye sorayım dedim
kist olabılır usutmus olabılırsın ıdrar yolu enfeksıyonu olcak olabılırsın karın sıslıgı yapacak bı kıst turu bılmıyorum. gazın vardır yada yavas calısıyordur karnın. doktora gıtmeden butun orneklerı duysan da kendıne bısey uygulayamaycaıgın yada ona gore hareket edemeyecegın ıcın belırtıler bır olup hastalık farklı olabılecegı ıcın enınde sonunda doktora muayene olman gerekıyor zaten:))

miyom olabilir ayni seyleri yasiyordum..kanamam asiri idi sanci felan kapali ameliyat ile alindi cok sukur.bi doktora gorunun derim geciomeden

Benimde regliken karnım davul gibi şişerdii ve çok ağrım olurdu inanılmaz derecede meğersem kist varmış sonra dr a gitim yasmin verdi bana gunden güne oldum kistimde yok olmuş adetliyken gifiyor diyolar ama bazen hepsi gitmiyomuş oyüzden doktora görün bence

bazi miyomlar kist sizin yasadiginiz gibi oluyor.bendeki en fenasiydi...en iyisi i gorunum doktora gecikmeden

Back
X