Hcg baktırın en kesin çözüm kan testi çıkmama ihtimali olmazReglm 5 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif
Ne yapmam lazım
Bugün içinde mi vermeliyimHcg baktırın en kesin çözüm kan testi çıkmama ihtimali olmaz
Benim de 4 gün geçti.testler negatifdun kan verdim akşama doğru çıkacakmış sonuç bekliyorumBugün içinde mi vermeliyim
2 gün daha bekliyim mi
Haber bekliyorum senden inşallah pozitifdirBenim de 4 gün geçti.testler negatifdun kan verdim akşama doğru çıkacakmış sonuç bekliyorum
İnşallah ama testler negatif çok normal gelmiyor bana.zaten kan sonucunu öğrenince reglimde gelir.diken üstündeyim.sonuclar 4 de çıkacak dediler.ise vurdum kendime.Haber bekliyorum senden inşallah pozitifdir
Benim de göğüslerim aynı şekilde bugün 6. Gün regl olmadım halenİnşallah ama testler negatif çok normal gelmiyor bana.zaten kan sonucunu öğrenince reglimde gelir.diken üstündeyim.sonuclar 4 de çıkacak dediler.ise vurdum kendime.
Hamilelige yoracagim tek belirti aşırı göğüs hassasiyeti resmen büyüdüler.
Bir ihtimal de değerlerim çok düşük o yüzden testlerde cikmiyor oda sağlıksız bir gebelik mi var diye düşündürüyor.
E nabızdan çıktıysa sonuç görebilirisinİnşallah ama testler negatif çok normal gelmiyor bana.zaten kan sonucunu öğrenince reglimde gelir.diken üstündeyim.sonuclar 4 de çıkacak dediler.ise vurdum kendime.
Hamilelige yoracagim tek belirti aşırı göğüs hassasiyeti resmen büyüdüler.
Bir ihtimal de değerlerim çok düşük o yüzden testlerde cikmiyor oda sağlıksız bir gebelik mi var diye düşündürüyor.
Ay niye öyle oluyor acaba .stresten miBenim de göğüslerim aynı şekilde bugün 6. Gün regl olmadım halen
Sabah test yaptım negatif yarın kan vermeye giderim diye düşünüyorum teste de güvenemedim
Özel de yaptırdım yansımaz büyük ihtimalle. 4 de mail atarız dediler bekliyorumE nabızdan çıktıysa sonuç görebilirisin
Çıktı canim da kendime gelemedim sadece beta 0.12 yani olmamışÇıkmadı mı halen
Hayırlısı ya sabredecezÇıktı canim da kendime gelemedim sadece beta 0.12 yani olmamış
Öyle tabiki.Hayırlısı ya sabredecez
Üzülmeyin allahim çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benimde kafam karışık 2 mayısta kan verdim referans aralığı 7,7 çıkmış değer 0.6 hamilemiyim değilmişim hiç bilmiyorumÇıktı canim da kendime gelemedim sadece beta 0.12 yani olmamış
Biraz düşük sanırım.7.7 olan beta ise umut var gibi 5 in üstü hamilelik sanırım.bend ecok bilmiyorum. İnşallah sizin olurÜzülmeyin allahim çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benimde kafam karışık 2 mayısta kan verdim referans aralığı 7,7 çıkmış değer 0.6 hamilemiyim değilmişim hiç bilmiyorum
İnşallah bakalımBiraz düşük sanırım.7.7 olan beta ise umut var gibi 5 in üstü hamilelik sanırım.bend ecok bilmiyorum. İnşallah sizin olur
Çok erken olabilirBiraz düşük sanırım.7.7 olan beta ise umut var gibi 5 in üstü hamilelik sanırım.bend ecok bilmiyorum. İnşallah sizin olur
Oğlumda 10.gun cikmisti anca benim geç dollenmeydi öncesinde hep negatif cikmistiReglm 5 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif
Ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?