Reglm gecikti

Merve_cicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
9
-2
1
22
Sozlumle birlikteligimiz oldu ama kesinlikle icime bosalma olmadi surtunme filan oldu bakireyim her ay 20 25 arasi olurken gecen ay 18 de oldum bu ayda 18 e gore mi hareket etmem lazim yoksa 20 25 e gore mi kekik suyu tükettim dunden beri 2 bardak hafif sancilar var ama regle dair birsey yok acaba hamile riskim var mi kizlar

Bakire de olsanız en ufak tehlikede hamile kalma ihtimaliniz hep var ona göre dikkat edin, ama sanmıyorum adetiniz gecikme yaşıyor o yüzden ağrılarınız var sanırım 7-10 gün arası gecikme normaldir. Stres yapıp kafaya takmayın adet olucaksınızdır.

Normalde hep ayin 20 si ile 25 arasi olurum gecen ay erken oldum 18inde oldum gecen aya göre mi hareket etmem lazim yoksa normal 20 si 25 mi

Geçen ay hangi tarihte olduysanız ona göre takip edin havadan vs her şeyden etkilenir tarih o kadar önemli değil

6 gun once kalp ameliyatı oldum baya stresli ve zor geçti umarim o ameliyatta yaşadığım stresten dolayidir gecikmesi

Geçmiş olsun. Olabilir büyük etken sonuçta dediğim gibi kafanda kurma akışına bırak olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…