Regly sonrası yumurtlama döneminde ilk seferde hamile olan var mı?

Celinlikli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
6
0
36
30
Merhaba herkese,

9 yıldır evliyim 29 yasındayım şimdiye kadar hiç gebelik düşünmedim bu ay sağlık sigortası yaptırdım planlı gebelik düşünüyoruz. Şu anda regly dönemimdeyim 25/12 tarihinde reglm bitecek. uygulamada 1 ocak yumurtlama tarihi gösteriyor 2 ocağa kadar gün aşırı ilişki düşünüyoruz. Sizdede bu şekilde hamile kalan var mı? İlk ayda olan oldu mu çok merak ediyprummm

İlk ayda olanlar illaki vardır ama ilk ayda olsun diye başlarsanız çok stres yükleniyor insanın üstüne. Ben doğum kontrol hapını bıraktım doktor 2-6 ay gibi öngörüyoruz genelde dedi, ilk ayda ona rağmen olmayınca moralim çok bozuldu. O yüzden kendinizi strese sokmayın bence boşuna :)

haklısınız karakter olarak biraz böyleyim galiba bir şey olacaksa kırk yer araştırırım ben hiç hap kullanmadım geri çekilme yöntemi ile korunduk ilaç kullanmadığım için olma ihtimali olur diye düşündüm

Yok hapa özgü değil kendimden örnek vermek için dedim onu. :)

Bilimsel bi dayanağı var mı bilmiyorum ama şöyle okumuştum, sizden örnek vereyim, geri çekilmede içeri hiç sperm girmiyor. Korunmayı bıraktığınızda vücut spermi yabancı bi şey olarak algılayıp kendini korumaya alıyormuş. O yüzden korunma yöntemi ne olursa olsun bırakıldığında vücudun kendini toparlaması sürebiliyormuş biraz. Tabii haptan sonraki ilk ay hamile kalanlar da var veya siz de kalabilirsiniz ama olmazsa üzülmeyin diye diyorum :)

Evet haklısınız sadece biraz insanların beni yıllarca korkutmalarından dolayı çok merak ediyorum yıllarca istemedin istediğinde olmayacak gibi biton saçma şeyler..

Evet haklısınız sadece biraz insanların beni yıllarca korkutmalarından dolayı çok merak ediyorum yıllarca istemedin istediğinde olmayacak gibi biton saçma şeyler..
Herkesin kendi tercihi elbet kimseyi yargılamak gibi olmasın ama 20 yaşınızda çocuk isteseydiniz ben garipserdim açıkçası. Ne güzel, anne olabileceğinize dair inancınız oluştuğunda, ben bu çocuğa fiziksel, psikolojik, maddi her türlü bakarım düşüncesi yerleşince çocuk istemişsiniz. Daha iyisi yok

8 aydır evliyim. İlk iki ay dan sonra artık karar verdik. Ama 6 aydır olmadı henüz :)

Kızlarr merhaba ben silik bir çizgi görüyorum sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_3555.webp
    98,7 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…