Reglye 2 gün kala karın ağrısının geçmesi belirti olabilir mi

emilarun34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
62
18
3
28
Kızlar reglme her zamanki gibi 1 hafta varken regl sancılarım başlamıştı fakat diğer aylar daha yoğun ağrı yaşardım adetimde çok ağrılı geçer bu ay o kadar fazla ağrım olmadı 3 gundurde ağrım durdu yok ve dün göğüslerim çok hafif büyüdü dokununcada çok hafif sızı hissediyorum yok denilcek kadar çarşamba regl günüm yani 30 Ağustos gebelik olabilir mi bu sabah test yaptım negatif çıktı idrarda

Merhaba benimde 2 haftadır regl olacakmış gibi kasıklarımda saplantı ve belimde ağrı oldu gün içinde hatrı sayılır derecede ama cumartesi akşamından beri birşey olmuyor benimde reglim 31 inde olucak takvime göre ben henüz test yapmadım regl nin durumuna göre hareket edicem ama neden oldu anlayamadım çok merak ediyorum bende

Evet canım ya çok merak ediyorum göğüslerin ne durumda peki haber ver olurmu

Evet canım ya çok merak ediyorum göğüslerin ne durumda peki haber ver olurmu
Aynı regl zamanı gibi şişti ama erken şişti bu sefer 10 gün önceden uçları da sivri oldu, ya o kadar aptallaştım ki her ay olduğum regl belirtilerini karıştırdım göğüs uçlarım böyle oluyor muydu karnıma kasığıma kramp giriyor muydu sıfırlandım resmen hiç hatırlamıyorum, birde bizim ilk denememiz 2 gün arka arkaya korunmasız denedik bilemiyorum , affedersin gaz da oluyor gaz sancısıda oluyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla

Benimde bu ay sismedi tam tersi canım dün hafif şişme acı başladı bugünde vardı şimdi yumuşak ve aciyo yok ben 2 senedir istiyorum sorun yok ama olmadı dediğin gibi bizim içinde herkes içinde hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…