Gebelik testinizde ki silik olan çizgi hemen mi çıktı yoksa kuruma çizgisi mi acaba? Eğer hemen çıktıysa bence var gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun kan testi yaptırın bence 2 gün sonra regl olmazsanız inşallah
Ne güzel hamilesiniz .benimde yarın adet günüm ovülasyonla takip ettim yumurta çatladığında güzel değerlendirdik.ama hergün idrar testi yapıyorum ilk idrarla tek çizgi .göğüslerim dolgunlaştı açıyor belki idrarda çakmamış olabilirlerle kendimi avutuyorum
Bende de dediğiniz gibi belirtiler vardı ama hiç ümitlenmek istemedim
O yüzden kan testi verdim çünkü ovulasyon testinin çok koyu olma sebebi acaba diyorum yumurtlama günüm belki bugündür ondandır vs inşallah tez zamanda rabbim nasip etsin sanada
Ne güzel hamilesiniz .benimde yarın adet günüm ovülasyonla takip ettim yumurta çatladığında güzel değerlendirdik.ama hergün idrar testi yapıyorum ilk idrarla tek çizgi .göğüslerim dolgunlaştı açıyor belki idrarda çakmamış olabilirlerle kendimi avutuyorum
İnşallah hamilesindir bende senin gibiyim ben çok yeni evliyim ama bir kaç problemden dolayı heycanla her ay bekliyorum ama meselaf sanırım biraz akışına bırakmak lazım stres sinir ve üzüntüden uzak sabırla beklemek. Allah isteyen herkeze nasip etsin