Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar. Reha yavuzere ameliyat olan varmi ? Varsa yardimci olur musunuz?
Canım bende tam Reha beyin yorumlarını okuyodum herkes çok övmüş bu yorumu gördüğüm iyi oldu :)Yeni burun ameliyatı olacak arkadaşlar ben Reha Yavuzer e ameliyat oldum birincide hiç olmadı ikincisin de burnumu Eğri Bıraktı sonrasın da ilgilenmedi şu an Eğri burun la geziyorum doktorunuzu seçerken çok dikkatli ve titiz hareket etmenizi tavsiye ederim.
Çünkü herhangi birşeye yorum yazmayı hiç sevmememe ve tercih etmememe rağmen bu siteden o kadar çok yararlandım ki doktor konusunda kendimi borçlu hissettiğim için yazdım. İsteyen özelden yazabilir her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
Siz tanımıyorsunuz ama ben tanıyorum. Reha beyin başarısız ameliyatlarından birinin kurbanıyım. Bu siteyi sadece tavsiye almak için kullandığımdan çok ender giriş yaparım ve çok fazla yorum yapmam. Reha bey ya da bir başkası farketmez başıma gelen birşey karşısında başkalarını da uyarmayı bir görev bilirim. Çünkü burada yapılan yorumlar sonuçta gerçek olmalı, birçok insanı etkileyen sonuçları var. Bak arkadaşım bu kadar önemli bir ameliyatta bu kadar önemli olduğu için insanları sonradan benim düştüğüm duruma düşmesin diye uyarmayı kendime bir görev bildim. Sen tanımadığın halde onu savunuyorsan asıl senin hesabın sahte gibi, asıl kurnazlığı sanıyorum mağdur durumda olanları yalancı konumuna düşürmeye çalışarak siz yapıyorsunuz. Tanımadığınıza da inanmıyorum bu arada, bu kadar koruduğunuz göre:))))Ben bu doktoru tanımam, etmem, lakin buradaki yorumlar çok enteresan geldi. Neden? Üç yeni üye ve hepsinin en fazla siteden üç yorumu var. Hepsi de bu doktorla alakalı olumsuz yorumlar. Bana sahte hesaplar gibi geldi. Bakın arkadaşım, burun estetik ameliyatı önemli bir ameliyat. İnsanlar burada doktorlar hakkında doğru bilgi bulmak için geliyorlar. Böyle kurnazlıklarla doktor karalamak veya doktor övmek hoş bir şey değil.
Siz tanımıyorsunuz ama ben tanıyorum. Reha beyin başarısız ameliyatlarından birinin kurbanıyım. Bu siteyi sadece tavsiye almak için kullandığımdan çok ender giriş yaparım ve çok fazla yorum yapmam. Reha bey ya da bir başkası farketmez başıma gelen birşey karşısında başkalarını da uyarmayı bir görev bilirim. Çünkü burada yapılan yorumlar sonuçta gerçek olmalı, birçok insanı etkileyen sonuçları var. Bak arkadaşım bu kadar önemli bir ameliyatta bu kadar önemli olduğu için insanları sonradan benim düştüğüm duruma düşmesin diye uyarmayı kendime bir görev bildim. Sen tanımadığın halde onu savunuyorsan asıl senin hesabın sahte gibi, asıl kurnazlığı sanıyorum mağdur durumda olanları yalancı konumuna düşürmeye çalışarak siz yapıyorsunuz. Tanımadığınıza da inanmıyorum bu arada, bu kadar koruduğunuz göre:))))