reha yavuzer

Yeni burun ameliyatı olacak arkadaşlar ben Reha Yavuzer e ameliyat oldum birincide hiç olmadı ikincisin de burnumu Eğri Bıraktı sonrasın da ilgilenmedi şu an Eğri burun la geziyorum doktorunuzu seçerken çok dikkatli ve titiz hareket etmenizi tavsiye ederim.

Yeni burun ameliyatı olacak arkadaşlar ben Reha Yavuzer e ameliyat oldum birincide hiç olmadı ikincisin de burnumu Eğri Bıraktı sonrasın da ilgilenmedi şu an Eğri burun la geziyorum doktorunuzu seçerken çok dikkatli ve titiz hareket etmenizi tavsiye ederim.
Canım bende tam Reha beyin yorumlarını okuyodum herkes çok övmüş bu yorumu gördüğüm iyi oldu :)

2012'de reha yavuzer'e ameliyat oldum (burun estetiği). sorunlu bir burnum yoktu ama ucunun daralmasını istemiştim. riske atmamak için en iyi doktora gideyim diyip istanbula gidip, o zaman için iyi bir paraya ameliyat olmuştum. dümdüz olan burnumu nasıl becerdiyse eğdi ve nefes alma foksiyonlarımı bozdu. şu an asimetrik duruyor. şimdi yeniden başka bir doktora revizyon olacağım. aynı stresleri yaşamama neden oldu ve sonrasında hiç ilgilenmedi, burnun güzel oldu diyip diyip başından attı.
yukardaki arkadaşın da dediği gibi doktorunuzu seçerken dikkat edin.

Reha beye 2013 yılında burun ameliyatı oldum. Reha beye ameliyat olabilmek için İstanbul'a gittim ve o zamanın parasıyla azımsanmayacak ölçüde para harcadım. Doktorumu seçerken dikkatli olduğumu sanıyordum, çünkü epeyce araştırmıştım. Herkes o kadar övüyordu ki onu, ben de etkilendim. Ancak sonuç hiç de hayal ettiğim gibi olmadı. Ameliyattan sonra eskisinden çok da farklı olmayan ve hatta eğik bir buruna sahip oldum. Kendisine söylediğimde hiç de oralı olmadı ve ilgilenmedi. Birkez daha ameliyat olmamak için yıllarca bu duruma alışmaya çalıştım, ancak etrafımda başka doktorlara ameliyat olup çok iyi sonuç alanları gördükçe öfkeme hakim olamıyorum. Yeniden ameliyat olmam kaçınılmaz gibi duruyor. Ama bu kez popülaritesine göre değil gerçekten ameliyat sonuçlarına göre bir doktor seçeceğim.

Ben bu doktoru tanımam, etmem, lakin buradaki yorumlar çok enteresan geldi. Neden? Üç yeni üye ve hepsinin en fazla siteden üç yorumu var. Hepsi de bu doktorla alakalı olumsuz yorumlar. Bana sahte hesaplar gibi geldi. Bakın arkadaşım, burun estetik ameliyatı önemli bir ameliyat. İnsanlar burada doktorlar hakkında doğru bilgi bulmak için geliyorlar. Böyle kurnazlıklarla doktor karalamak veya doktor övmek hoş bir şey değil.

Çünkü herhangi birşeye yorum yazmayı hiç sevmememe ve tercih etmememe rağmen bu siteden o kadar çok yararlandım ki doktor konusunda kendimi borçlu hissettiğim için yazdım. İsteyen özelden yazabilir her türlü yardımcı olmaya çalışırım.

Çünkü herhangi birşeye yorum yazmayı hiç sevmememe ve tercih etmememe rağmen bu siteden o kadar çok yararlandım ki doktor konusunda kendimi borçlu hissettiğim için yazdım. İsteyen özelden yazabilir her türlü yardımcı olmaya çalışırım.

Bu forumda iki mesajın var. Birincisi 28 Ağustos'ta doktor hakkında olumsuz yorum yaptığın, ikincisi de 26 Aralık'ta benim yorumuma aynı gün cevap olarak yazdığın yorum. Gerçekten çok enteresan.

selaaaaam reha bey abimin okuldan arkadaşı. doktorum olan kbb ci arkadaşımında hocası. ilk dönem herkes onu tavsiye ettiği için ısrarla gitmedim. Rinoplasti olucaktım. inat edip 16 ayrı doktor gezdim. hiç biri içime sinmedi. En son reha abiye gittim. İnanılmaz içim ısındı. İlk boşluğa randevumu aldım. 24 mayısta oldum ameliyatımı. Şuan insanlar inanamıyo burnumun estetik olduğuna. Ben çok doğan bi burun istiyodum. kafamı kaldırmadan burun kanadı kesiği izlerini görmeden inanmıyolar. ödemim indi. Burnumdan nefes alamıyodum. konkalarım alerjikti ve çok şişiyodu. Hala nefes alamıyorum ama doktorum söylemişti bunun geçmeyeceğini.

Çok hafif ortalama 1 mm kadar bi eğrilik var. o da kemik sürekli sağa çekiyo ondan. Çok dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılmıyo. Onu da ben ayna karşısında 1 saat oturup bakınca görüyorum. ancak doktorum istersen revizeye girelim dedi.

Soğuk ve snop bi adam değil çok canayakın gerekmeyen işlemi uygulamayan biri.

ameliyatıma 5 saat sürer burun etin kalın diyen doktordan sonra tam olarak 45 dk sürdü. 4 saat hastanede kaldım 5. saatte restoranda mantımı yemiş yasak olmasına rağmen koku almadan sigaramı içmiştim. kanamam 1 gün sürdü. burnumun inmesi 3 ayı buldu. ve 3. günümde az buçuk halsiz olsam da işe gittim. soru varsa buyrun

Ben bu doktoru tanımam, etmem, lakin buradaki yorumlar çok enteresan geldi. Neden? Üç yeni üye ve hepsinin en fazla siteden üç yorumu var. Hepsi de bu doktorla alakalı olumsuz yorumlar. Bana sahte hesaplar gibi geldi. Bakın arkadaşım, burun estetik ameliyatı önemli bir ameliyat. İnsanlar burada doktorlar hakkında doğru bilgi bulmak için geliyorlar. Böyle kurnazlıklarla doktor karalamak veya doktor övmek hoş bir şey değil.
Siz tanımıyorsunuz ama ben tanıyorum. Reha beyin başarısız ameliyatlarından birinin kurbanıyım. Bu siteyi sadece tavsiye almak için kullandığımdan çok ender giriş yaparım ve çok fazla yorum yapmam. Reha bey ya da bir başkası farketmez başıma gelen birşey karşısında başkalarını da uyarmayı bir görev bilirim. Çünkü burada yapılan yorumlar sonuçta gerçek olmalı, birçok insanı etkileyen sonuçları var. Bak arkadaşım bu kadar önemli bir ameliyatta bu kadar önemli olduğu için insanları sonradan benim düştüğüm duruma düşmesin diye uyarmayı kendime bir görev bildim. Sen tanımadığın halde onu savunuyorsan asıl senin hesabın sahte gibi, asıl kurnazlığı sanıyorum mağdur durumda olanları yalancı konumuna düşürmeye çalışarak siz yapıyorsunuz. Tanımadığınıza da inanmıyorum bu arada, bu kadar koruduğunuz göre:))))

Siz tanımıyorsunuz ama ben tanıyorum. Reha beyin başarısız ameliyatlarından birinin kurbanıyım. Bu siteyi sadece tavsiye almak için kullandığımdan çok ender giriş yaparım ve çok fazla yorum yapmam. Reha bey ya da bir başkası farketmez başıma gelen birşey karşısında başkalarını da uyarmayı bir görev bilirim. Çünkü burada yapılan yorumlar sonuçta gerçek olmalı, birçok insanı etkileyen sonuçları var. Bak arkadaşım bu kadar önemli bir ameliyatta bu kadar önemli olduğu için insanları sonradan benim düştüğüm duruma düşmesin diye uyarmayı kendime bir görev bildim. Sen tanımadığın halde onu savunuyorsan asıl senin hesabın sahte gibi, asıl kurnazlığı sanıyorum mağdur durumda olanları yalancı konumuna düşürmeye çalışarak siz yapıyorsunuz. Tanımadığınıza da inanmıyorum bu arada, bu kadar koruduğunuz göre:))))

Sadece 5 mesajı olan biri olarak yıllardır bu platforma üye olan ve birbirinden çok farklı konular hakkında yine yıllardır paylaşımlar yapan birine sahte hesap iftirası atmadan evvel komik duruma düşmemek için şunları yapmanı tavsiye ederim: Hangi tarihte üye olduğuma bir bak, sonra mesajlarıma bir göz gezdir, ardından burun estetiği ameliyatı için yıllardır doktor arayışımla ilgili mesajlarıma bir bak, sonra da buradaki kötü sonuçları dürüstçe paylaşan arkadaşlar sebebiyle nasıl ve ne zaman bu ameliyattan vazgeçtiğimi anlattığım son mesajlarıma bir bak. Bir daha da kimseye hesabın sahte gibi çirkin iftiralar atma.

Bakın bu 6 oluyor :)) Sayenizde mesaj sayım artıyor. Sizin başka işiniz gücünüz yok kimin kaç tane mesajı var onu mu sayıyorsunuz? Önemli olan mesaj sayısı değil. Mesajın gerçekliği. Başta da söyledim kırk yılda bir bir konuda fikir edinmek istiyorsam girip araştırırım, okurum. İnsanların yaşadığı olumlu ya da olumsuz ama gerçek deneyimlerini paylaşması çok önemli. Tanımam etmem diyorsunuz nedense Reha bey hakkında yapılan olumsuz yorumlara karşı saldırganca bir tutum edinmekten kaçınmıyorsunuz. Neden acaba? Bak arkadaşım ben gerçeğim, yüzümün ortasındaki eğri burnum kadar gerçeğim. Dürüstlük diyorsunuz, son derece dürüstçe bir paylaşım yaptım, nedense üzerinize alınıp avukatlığa soyundunuz. Şimdi Armuta elma mı diyeyim? Başarılıysa başarılıdır başarısızsa başarısızdır. İsteyen gidip yaptırır bana ne. Bak tavsiyem şu; buralarda bu kadar zaman geçirmeyin. Ben sizin mesajlarınızı neden sayayım ki, bana ne? O kadar boş zamanım yok benim. Bildirim gelmese yine girip bakmazdım, ama merak ettim ne diyecek diye:))))) Öte yandan sahte hesap suçlamasını ilk yapan sizsiniz, size yapıldığında nedir bu alınganlık? Sizin her konuda mesaj yazmanız, uzun süredir burada olmanız neyi gösterir ki? Şimdi bu iş nasıl devam edecek biliyor musunuz? Siz hırs yapıp bana yine mesaj yazacaksınız, sonra ben yazacağım, sonra yine siz ... bu böyle devam edecek :)))))) merak etmeyin dediğim gibi buralarda bu türden saçma muhabbetlere zaman ayıracak kadar zamanım yok benim. O yüzden bir daha size yazmayacağım :)))) haaaaa siz altta kalmamak için yazabilirsiniz tabi ki:)))) mesaj sayınız artar böylece.

Reha Yavuzer’e bundan 9 sene önce o zamanlar Ankara’da bir üniversite hastanesinde çalışırken (Sanırım Gazi ama üzerinden çok vakit geçtiği için tam hatırlayamıyorum) burun estetiği olmuş bir arkadaşım var. Burnunun deliklerinin biri büyük biri küçük, burnun sol tarafı tamamiyle çökmüş vaziyette, sol burun deliği tıkalı ve konuşurken de tıkalı olduğu sesten ve görüntüden çok rahatlıkla anlaşılabiliyor. Burun erkek burnu olmasına rağmen çok küçük, çok kavisli ve burun çatısı basık. Diğer estetik cerrahlar bir ameliyata vakanın zorluğuna göre 2-6 saat arası vakit ayırırken, Reha Bey ameliyatları 30-45 dk’da bitiriyordu. Devlet hastanesi yoğunluğundan belki de en kısa sürede ortalama burunlar çıkarmak zorundaydı bilemiyorum, çünkü hasta kuyruğu halk ekmek kuyruğundan farksızdı, göz gözü görmüyordu ama yine de ortalama her hekimin en az 2.5 saat ayırdığı ameliyatı 30-45 dkda bitiririm demek bence özensiz yapıyorum demekle eşdeğer. Ortaya çıkan hem estetik açıdan hem sağlık açısından defalarca gördüğüm hatalı burunun nedeninin bu olabileceğini düşünüyorum. Özel kliniğinde yaptığı burunlar nasıldır orasını görmedim, bilemem. Ben Gazi hastanesindeyken çok cüzi bir fiyata yapacak olmasına rağmen arkadaşımın çökük tıkalı nefes alamayan burnunu görünce yaptırmaktan vazgeçmiştim ama onun erkek olduğu için beklentileri çok yüksek olmadığından çok memnuniyetsiz değildi ama memnun da değildi. Tepki çekmemek adına yorumlarımı yumuşatarak yazdım. Takdir sizin....

Merhaba benim doktorumda benim ameliyatımı 1 saatte bitirdi. Hem de Devlet Hastanesinde ameliyat olmadım. Özel muayenehanesine gittim. 4000 Euro ücret ödedim. Normalde ameliyatları 2-2,5 saat sürüyor. Benimkini erken bitirdi. Bilerek yaptığı belliydi. Ünlü bir hastasının dolgu randevusuna yetişmesi gerekiyordu sanırım. Aslında sanırım değil, biliyorum. Neyse Reha Yavuzer değil, başka bir doktor bu. Karışıklık olmasın ama ameliyat süresi az çok bellidir. Baştan savma olmayacak kadar da önemlidir.

Bu arada eski mesajlara bakınca burada zamanında epey olay olduğunu gördüm. Biri doktor haklında fikir sormuş. Ardından üç üye doktor hakkında olumsuz yorum yapmış. Bu durum başka bir üyenin dikkatini çekmiş. Bu üyelerin profillerine bakmış. Selvi 1’in 2; Melmelos’un 3; simurg48’in 1 mesajı olduğunu fark etmiş. Hepsi de bu başlığa yazılmış. Hayırdır, siz sahte hesap mısınız, demiş. Simurg48 değilim, asıl sahte hesap sensin demiş. Yalnız siteye yıllardır üye olduğu görülen Denizcik82 adlı üyenin 230’a yakın mesajı içinde bu doktorla ilgili daha önce hiçbir mesajı, yazısı yok. Bundan sonra denizcik82 siteden atılmış. Diğer üyelere gelince bir daha hiç siteye girip yazmamışlar. Büyük sorular geliyor. Sahte hesap hangisiymiş? Denizcik82’nin hesabı neden haksız yere pasif edilmiş? Adaşım diye sormuyorum, gerçekten merak ettim.

Son düzenleme:
Benden önce yorum yazanlar fake midir değil midir olay mı olmuş olmamış mı bilemem ama ben fake hesap değilim. Estetikle ilgili gözümle gördüğüm herşeyi de bu foruma yazıyorum 10 senedir.

Reha Yavuzer 2009 senesinde bu forumda Emre İlhan ve Barış Çakır daha yeni yeni ünlenmeye başlarken adı Burun Estetiğinde sürekli geçen herkesten daha meşhur bir doktordu. Sonra Burun Estetiği konusunda adını kimse duymaz oldu. Şimdi eşi hydrafacial falan yapıyor.

Burun estetiği konusunda arkadaşımın burnunu gördüğüm ve Gazi’de kendisiyle muayeneye gidip konuştuğum için yorum yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.

Yaptığı burnu pek başarılı bulmadım. Ameliyat süresi de titizlikle çalışamayacak kadar çok kısa. Kısacası burun estetiği konusunda piyasadan silinmiş gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Zaten sizin adınızı yazmadım ve sizi kastetmedim. Hatta ilk mesajınızı dikkate alıp başka bir doktora olduğum estetik ameliyatım hakkında size yorum yazdım. Diğer konuya gelirsek burada sorun doktorun başarılı olup olmaması değil, sorun yıllardır siteye üye olduğu, 230 mesaj yazdığı halde söz konusu doktorla ilgili olumlu veya olumsuz herhangi bir mesajı olmayan bir yazarın şüphelendiği bir durumu dile getirdiği için haksız yere siteden atılması...

Son düzenleme:
X