Reha Yavuzer'mi? Can Yusuf'mu? Yada bir baskasi?

SevSev05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
6
0
1
33
Arkadaslar bunun icin belki biraz gec basladim ama benim randevu gunum hazir subat'ta Reha bey'le. Fakat bir kac yorum okudum burun ucunda sorun yasiyan kisiler tarafinda. Ltfn bana yardimci olabilirmisiniz? Kim en iyisidir? Bana Reha bey'i baska bir doktor onerdi ve kendisi dalinda en iyisi oldugunu soyledi. Gittim gordum ve icim isindi, guvendim. Yaninda calisan biriyle bir sikintili olay yasandi fakat onun haricinde hersey iyi guzel. Kendisi gercekten uzman bir doktor olarak gorunuyor. Ama yaptigi burunlari goremiyorum ve okudugum yorumlarda hep revizyon'dan bahsediliyor. Ben yil sonu evleniyorum. Ve ameliyattanda cok korkuyorum. Onun icin birkerede yapip cikmak istiyorum.

Diger tavsiye edilen doktor Yusuf Can'di. Kendisini hic gormedim. Fakat facebook'tan goruyorum yaptigi burunlari.

Lutfen bana cok gec olmadan yazarmisiniz dusuncelerinizi. Cook sevinirim. Cok tesekkurler simdiden cevaplariniz icin.

Arkadaslar doktorun ismi Yusuf Can. Ozur dilerim yanlis yazmisim
Canım merhaba ben yaklaşık iki sene önce bir estetik yaptırdım serhat tuncer internete yazarsan görebilirsin kendisini benim baya uzun ve düşük bi burnum vardı deliklerim büyüktü çıkıntım çok aşırı değildi ama vardı tabi rahatsız edecek boyutta doktorum işini çok iyi biliyor bundan dolayıda beni çok rahatlattı ben bi arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim alişanın eski sevgilisi seda var onun burnunu görünce dedim tamam serhat beye gidelim ve gittim ve hiç düşünmeden başka doktor aramadan ameliyat gününü aldım sana fotografımı atarım özelden eski burnum yok(sildim attım hepsini) ama yenisi var ben özellikle top burun ucu istedim benim kendi burnum dardı yapısı vs . Küçük istedim istedğimi fazlasıyla verdi yakında da yine aynı doktoruma gidip meme küçültme yaptırıcam kısmet olursa

Arkadaslar bunun icin belki biraz gec basladim ama benim randevu gunum hazir subat'ta Reha bey'le. Fakat bir kac yorum okudum burun ucunda sorun yasiyan kisiler tarafinda. Ltfn bana yardimci olabilirmisiniz? Kim en iyisidir? Bana Reha bey'i baska bir doktor onerdi ve kendisi dalinda en iyisi oldugunu soyledi. Gittim gordum ve icim isindi, guvendim. Yaninda calisan biriyle bir sikintili olay yasandi fakat onun haricinde hersey iyi guzel. Kendisi gercekten uzman bir doktor olarak gorunuyor. Ama yaptigi burunlari goremiyorum ve okudugum yorumlarda hep revizyon'dan bahsediliyor. Ben yil sonu evleniyorum. Ve ameliyattanda cok korkuyorum. Onun icin birkerede yapip cikmak istiyorum.

Diger tavsiye edilen doktor Yusuf Can'di. Kendisini hic gormedim. Fakat facebook'tan goruyorum yaptigi burunlari.

Lutfen bana cok gec olmadan yazarmisiniz dusuncelerinizi. Cook sevinirim. Cok tesekkurler simdiden cevaplariniz icin.
merhaba 2010 yılında amerikan hastanesinde reha yavuzere burun estetiği yaptırdım. aslında çok problemli bir burnum yoktu. zamanında aldığım darbe sonucu burun perdesinde eğrilme olmuş ve neredeyse nefes alamama noktasına kadar gelmiştim ve araştırdıktan sonra reha beye gitmeye karar verdim. ameliyattan 15 gün sonra falan burun ucumda bir eğrilik vardı beni çok rahatsız etti. kontrole gittiğimde burun ucunu düzeltebileceğini söyledi. lokal anestezi ile düzeltti ek ücret falan da alınmadı. ama düzeldi mi diye sorarsanız hayır düzelmedi ben çektiğim işkenceyle kaldım. 7 sene gibi bir süre geçti şuanda burun ucum yamuk ve burun kemerimde çökmeler var. ozaman 6900 tl gibi de bir ücret ödemiştim. belki de şans işi birazcık genel yorumlara baktığımda iyi bir uzman olduğu söyleniyor ama ben hiç memnun kalmadım.. iyi düşünmenizi tavsiye ederim .. iyi günler..

Back
X