• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rehbere şirketin ismiyle kaydetmiş

Şirkette tek bayan o degil ki
İşi o kadınla alakalı ise ve şirketten başka kimsenin numarası yoksa direk kadını şirketin adıyla kaydetmiştir? Kadın erkek farketmeksizin yani.

merhaba.. eşim telefonunda bayanın ismini şirket ismiyle kaydetmiş. Isim yok. Nasil taniyor acaba aradiğinda ,fikri olan ?
Siz bir kadin olduğunu nerden anladiniz? Esinizin telefonunu bu kadar kurcalamak cok saglikli degil, guven probleminiz mi var?

Ama gerçekten şaşırıyorum yani insan bunu şak diye eşine nasıl sormaz da gelip buraya konu olarak girer…

Altında bit yeniği aradığınızı düşünüyorum doğru mudur?
Yoksa başka açıklaması yok…

Ee ne diye kaydedecekti? Sirketlerde telefonu kimin actigi onemli degil ki, telefonumda naksan muh. Diye bi numara var mesela. Acan genelde ayni kisi ama bazende başkası acar. Banane kim aciyor. Benim icin onemli olan o firmayla iletisime gececegimde numarayi bulabilmek rehberde

Konu sahibi açık ve net bir şeylerden şüpheleniyor… Bence.
Evet ama rastgele kaydetmiş olabilir de demiş. Sadece yazdığı kısımda şüphelenecek bir şey yok bence. Ama altı doluysa da bilirsek yardımcı olabiliriz.

Back
X