Rehberinde kayıtlı mıyım

başka birinin telefonuna kaydedip bakabilirsiniz. onda da resim durum görünüyorsa kayıtlı değilsiniz, görünmüyorsa kayıtlısınız
Başkasında foto ve durumunun gözükmesi kayıtlı olmadığı anlamına gelmezki, belki bu arkadaş eklidir ama adamın profili herkese açıktır?

Bunu tam olarak bilmenin imkanı yok. Ama başka bir telefona numarasını kaydedip bakın, örneğin size gözüken özelliklerden bazıları o telefonda gözükmüyorsa kayıtlısınız demektir. Tüm her şeyi herkese açık hâlde kullanıyorsa, kayıtlı olup olmadığınızdan emin olamazsınız. Bunun dışında story kısmında görüyorsanız kesin kayıtlısınız.

Kayıtlı olmanın nasıl bir anlamı var? Bazen birini kaydetmiş oluyorum ve sonra bu kimdi acaba diye düşünüyorum

Birisi var arkadaşlar whatsapp profilinde bir kızla fotoğraf koymuş 👌 bu işareti yapıyorlar. Acaba sevgililer midir yoksa arkadaşlar mı? Kişiye yazarak soramam lütfen nasıl anlayacağım? Bir de önceden fotosu gözükmüyordu daha bugün farkettim gözüktüğünü. Kısaca nasıl anlayacağım yoksa kafamdan mı kurgu yapıyorum

Meraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?

Merhaba birinin rehberinde kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım? Whatsappta resmi ve durumu gözüküyor ama emin olamadım
Şu sosyal medyayı bir salın artık. Bu kadar sosyal medya odaklı yaşamak size zarar verir.

Durum atıp deneyin. Bakıyorsa kayıtlısınızdır. gerçi belki de özellikle storyinize bakmaz bilemedim :)

Siz onun attığı anlık durumları görüyorsanız kayıtlısınızdır.

Durum atıp deneyin. Bakıyorsa kayıtlısınızdır. gerçi belki de özellikle storyinize bakmaz bilemedim :)

Siz onun attığı anlık durumları görüyorsanız kayıtlısınızdır.
karşı taraf mavi tikini kapadıysa duruma bakanlar arasında gözükmüyor diye biliyorum ben. kendisi de kendi durumuna bakanları göremiyor mavi tiki kapalı olduğu için.

Back
X