- 11 Ağustos 2020
- 60
- 27
- 38
- Konu Sahibi blckroseimmortl
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkasında foto ve durumunun gözükmesi kayıtlı olmadığı anlamına gelmezki, belki bu arkadaş eklidir ama adamın profili herkese açıktır?başka birinin telefonuna kaydedip bakabilirsiniz. onda da resim durum görünüyorsa kayıtlı değilsiniz, görünmüyorsa kayıtlısınız
evet o ihtimali atlamışımBaşkasında foto ve durumunun gözükmesi kayıtlı olmadığı anlamına gelmezki, belki bu arkadaş eklidir ama adamın profili herkese açıktır?
Derdin büyüğü küçüğü minimali olmazRehberde kayıtlı olup/olmamak bi anlam ifade ediyor mu cidden![]()
Derdin büyüğü küçüğü minimali olmaz![]()
Birisi var arkadaşlar whatsapp profilinde bir kızla fotoğraf koymuşbu işareti yapıyorlar. Acaba sevgililer midir yoksa arkadaşlar mı? Kişiye yazarak soramam lütfen nasıl anlayacağım? Bir de önceden fotosu gözükmüyordu daha bugün farkettim gözüktüğünü. Kısaca nasıl anlayacağım yoksa kafamdan mı kurgu yapıyorum
Meraba arkadaşlar benden hoşlanan bir çocuk vardı okuldan. Takip attı 3 senedir takipleşiyoruz ve sık sık karşılaşıyorduk her yerde. Yeni farkettim benden storylerini gizlemiş. Fake hesaptan baktım müzik falan paylaşıyo storiden. Sevgilisi de yok. Acaba neden gizledi beni fikri olan?
Şu sosyal medyayı bir salın artık. Bu kadar sosyal medya odaklı yaşamak size zarar verir.Merhaba birinin rehberinde kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım? Whatsappta resmi ve durumu gözüküyor ama emin olamadım
Bukadar basitbaşka birinin telefonuna kaydedip bakabilirsiniz. onda da resim durum görünüyorsa kayıtlı değilsiniz, görünmüyorsa kayıtlısınız
karşı taraf mavi tikini kapadıysa duruma bakanlar arasında gözükmüyor diye biliyorum ben. kendisi de kendi durumuna bakanları göremiyor mavi tiki kapalı olduğu için.Durum atıp deneyin. Bakıyorsa kayıtlısınızdır. gerçi belki de özellikle storyinize bakmaz bilemedim :)
Siz onun attığı anlık durumları görüyorsanız kayıtlısınızdır.
aa bunu bilmiyordumkarşı taraf mavi tikini kapadıysa duruma bakanlar arasında gözükmüyor diye biliyorum ben. kendisi de kendi durumuna bakanları göremiyor mavi tiki kapalı olduğu için.