- 17 Haziran 2024
- 1.534
- 5.614
- 78
Bas tekmeyi neyi soruyorsunBu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bas tekmeyi neyi soruyorsunBu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Sanki bana tarla tırpan sürdü her gün eliyle ekmek yapti pişirdi emek lafını duyunca bana bir sinir geliyorAy ne emeği Allah aşkına ya her şeyi dramatikleştirmeyin. Aldatılmaya doymayacaksan devam et her salladığına inan
Allah askina boyle bir seyi affettirecek ne emegi verdiniz 2 senede en fazla gezdiniz eglendiniz aci cektirdiyse bunu kastediyorsaniz zaten bu durumu yasamadan ayrilmaliydiniz ayrica emek veren sizseniz sizinki boyle bir sey yapmamaliydi bunca emek verdi diyeKafamda saçma sapan şeyler dönüyor ve seviyorum ki emeklerime çok üzülüyorum
Oteki kadinin sucu ne aranan konu sahibinin nisanlisi kadin gayet medeni davranmis bugun o kadin gider yarin baska kadin adamin mayasi belliO zaman sen o kızın numarasını bul ve onu eşine söyleyeceğine dair tehdit et konuşmayı keser ama tabi iş senin nişanlında bitiyor
Manipülasyona izin verme. Aynısını sen yapsan sana ne dermiş sor bakalım.Bu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
tamam aynısını bende yapacağımBu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Bak işte cümleyi iyice oku demişim ki iş senin nişanlında bitiyor yani adamın kesmesi gerekiyorOteki kadinin sucu ne aranan konu sahibinin nisanlisi kadin gayet medeni davranmis bugun o kadin gider yarin baska kadin adamin mayasi belli
Adam kessin kesmesin konu sahibinin iliskiyi kesmesi gerekiyor omur boyu adamin arkasinimi arastiracak kime yazdi karsi tarafin kocasi sevgilisi varmi arastirmasina mi girecek sonra adamlari bulup onlarami yazacakBak işte cümleyi iyice oku demişim ki iş senin nişanlında bitiyor yani adamın kesmesi gerekiyor
Sizin maaşı beğenmiyor yani sevgiliniz. Atanmış kız bulsa direkt sizi bırakır. Kendi de atanamamis ama bu dönem erkekler kadın parası yemeye merakliBana da en anlamsız gelen şeydi. Benim kazandığım parayı neden gidip söylemiş
Çok zoruma gitti
Arkadaşım böyle söz attı sonra gayet iyi biri ile tanışıp evlendi. Evlenmese de birşey olmaz zaten. Ama demek istediğim zararın neresinden donseniz kar.Öğreneli çok yeni oldu ne yapacağımı bilmiyorum aslında biliyorum fakat kendimi ayrılık sürecine dahil edemiyorum sözlüyüm herkes biliyor
Kız hiç yazmadıysa nasıl sohbet oluyor? Kendi kendine mi sohbet etmiş?Ben bunu söylüyorum beni aldattın diye. Hayır normal bir sohbetti diyor
Kafası çalışmasa böyle saçma sorular neden sordunHem paragöz
Hem gevşek
Hem de kafası çalışmıyor.
Cidden eş olarak bu tip bir adamı mı istiyorsunuz?
Başınız sağ olsun. Sohbetin akışı öyle gelişmişmişBence arada bir yaşanmışlık varsa nasıl ayrılındığına göre değişmekle beraber hal hatır sormakta kötülük görmüyorum. Benim eskilerden düzgün bir tane erkek arkadaşım olmuştu sohbet edebileceğim eşimden önce. Mantıklı sebeplerle ikimiz de isteyerek ayrıldık. Ara ara konuşurduk. Mesela eşimle ilişkiye başladığımda da ona söylemiştim. Ne yazık ki vefat etti o sebeple artık konuşmuyorum.
Dur ben de eski sevgilimle bi yazayım diyin bakalımBu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Senın nişanlın kızı yoklamış. Bizim buralarda öle derler. Bence nişanlınız sızı haketmıyor. Bu daha başlangıc. Evlendıgınızde kımlere kımlere yazacak bır bılsenBu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.