Delirella 2 si cennet 3 meleğin annesi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2018 6.431 8.266 198 17 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #1 Arkadaşlar merhaba Bu konuda bilgili, ilgili hatta reiki yapan arkadaşlar varsa eğer kitap önerisinde bulunabilirler mi? Ben şu an 1.derece için uygulamalı reiki kitabını okuyorum Nazmi Musal’dan. Görüşü olan paylaşırsa sevinirim...
Arkadaşlar merhaba Bu konuda bilgili, ilgili hatta reiki yapan arkadaşlar varsa eğer kitap önerisinde bulunabilirler mi? Ben şu an 1.derece için uygulamalı reiki kitabını okuyorum Nazmi Musal’dan. Görüşü olan paylaşırsa sevinirim...
Personanonngrata Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2019 72 82 38 31 17 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #2 Ben de merak ediyorum açıkçası. Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Delirella 2 si cennet 3 meleğin annesi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2018 6.431 8.266 198 23 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #3 Aradan onca zaman geçti, aldığım kitapları paylaşayım bari :) Reiki - İlahi Aydınlanma- İsmail Bülbül Osho- Çakra Reiki-Dr.Mikao Usui'nin Özgün El Kitabı
Aradan onca zaman geçti, aldığım kitapları paylaşayım bari :) Reiki - İlahi Aydınlanma- İsmail Bülbül Osho- Çakra Reiki-Dr.Mikao Usui'nin Özgün El Kitabı
byzantium 🔮 Kayıtlı Üye 23 Ocak 2017 390 1.038 113 18 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #4 Delirella .!.: Aradan onca zaman geçti, aldığım kitapları paylaşayım bari :) Reiki - İlahi Aydınlanma- İsmail Bülbül Osho- Çakra Reiki-Dr.Mikao Usui'nin Özgün El Kitabı Genişletmek için tıkla... Merhaba Başlayabildiniz mi kitaplara? Özellikle tavsiye edebileceğiniz var mı aralarından? :)
Delirella .!.: Aradan onca zaman geçti, aldığım kitapları paylaşayım bari :) Reiki - İlahi Aydınlanma- İsmail Bülbül Osho- Çakra Reiki-Dr.Mikao Usui'nin Özgün El Kitabı Genişletmek için tıkla... Merhaba Başlayabildiniz mi kitaplara? Özellikle tavsiye edebileceğiniz var mı aralarından? :)
Hostesin Kirmizi Fulari Kim bu Umay ?🌹🇹🇷 Pro Üye 18 Ağustos 2009 5.506 4.658 698 18 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #5 Kendimden kendime -güler kara :)
Delirella 2 si cennet 3 meleğin annesi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2018 6.431 8.266 198 20 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #6 byzantium .!.: Merhaba Başlayabildiniz mi kitaplara? Özellikle tavsiye edebileceğiniz var mı aralarından? :) Genişletmek için tıkla... Bunlara başlayamadım daha, başka kitap okuyorum. Bunları reiki hocam önermişti
byzantium .!.: Merhaba Başlayabildiniz mi kitaplara? Özellikle tavsiye edebileceğiniz var mı aralarından? :) Genişletmek için tıkla... Bunlara başlayamadım daha, başka kitap okuyorum. Bunları reiki hocam önermişti
Delirella 2 si cennet 3 meleğin annesi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2018 6.431 8.266 198 30 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #7 byzantium .!.: Merhaba Başlayabildiniz mi kitaplara? Özellikle tavsiye edebileceğiniz var mı aralarından? :) Genişletmek için tıkla... osho çakrayı okudum, Nazmi Musal’ın Reiki 1. Derece var güzel anlatıyor
byzantium .!.: Merhaba Başlayabildiniz mi kitaplara? Özellikle tavsiye edebileceğiniz var mı aralarından? :) Genişletmek için tıkla... osho çakrayı okudum, Nazmi Musal’ın Reiki 1. Derece var güzel anlatıyor