Reis Atv

izleyen varmı benden başka daha tam konuyu anlayamadım ama oyuncuların hiçbirinde karadeniz havası yok adamlar zaten ben doğuluyum die bağırıyor mehmet akifte öyle zaten nasılda karadenizli olarak uydurmuşlar anlamadm

biraz baktım diziye aynen konuşmaları karadeniz şivesiyle yapmasalar doğudan gelmişler derdim.
Karadenizliler daha açık tenli renkli gözlü falan oluyor. Bir borç veren Cemal karadenizlilere benziyor.

mehmet akif sakalları kesince çok tuhaf olmuş iyice yaşlanmış gibi surat ifadesi falanda...
melisa sözenede gıcık oluyorum çok itici çirkin bir kadın tövbe tövbe ama hiç gitmemiş diziye bence...izlemem asla...

mehmet akif sakalları kesince çok tuhaf olmuş iyice yaşlanmış gibi surat ifadesi falanda...
melisa sözenede gıcık oluyorum çok itici çirkin bir kadın tövbe tövbe ama hiç gitmemiş diziye bence...izlemem asla...

nana da oynayan kız değil miydi o
hiç beğenmedm

mehmet akif alakurtu da hiç sevmem zaten.o nasıl bi saç şekli ya:63:
bi daha asla izlemem:19:

Son düzenleme:
Yok kız ne nanası :1::1:
bir bulut olsam da ki kız
gıcık oluyom ama ben hiç bir güzelliği yok...saçlarıda iğrenç olmuş günaha giriyom susayım:1:

Yok kız ne nanası :1::1:
bir bulut olsam da ki kız
gıcık oluyom ama ben hiç bir güzelliği yok...saçlarıda iğrenç olmuş günaha giriyom susayım:1:

bez bebek nana da simgenin arkadaşı rolünde değil miydi o kız:44::1:
ya memonun saçları:53:sanki 15 lik çocuk:53::9:

bez bebek nana da simgenin arkadaşı rolünde değil miydi o kız:44::1:
ya memonun saçları:53:sanki 15 lik çocuk:53::9:

hee o kız o tamam bebem
ben diğer başroldeki kızı diosun sandım ben ona daha gıcığımda :1::1::1:hatta

:57::57::57:

Son düzenleme:
zorlama bi film yakında silinirr :63::63:
karadeniz şivesini ilk kez bu kadar kötü icra eden oyuncular gördüm :19::19:dizinin adı reis :27:reis karedenizde olur mantığu var :60:haçan da :60::60:
onun için laflaru ole yapiylarrrrrrrrrrrrr :60:
dizinin adını REİS DEĞİL ORMANCI olsa NE OLACAKTI :31:
melisa sözende kasvet veriyorrrr diziye :63::63:tutulacak bi yanı yokkk YANİ :19: mehmet akifin saçları KEZBAN gibi :60::60::60::60::60:

oyuncu seçimi baştan sona yanlış:63: hiç biri karadenizliye benzemiyor. bi arkadaş çakma gülbeyz demiş ama bu dizi gülbeyazın çakması bile olamayacak kadar kötü

hee o kız o tamam bebem
ben diğer başroldeki kızı diosun sandım ben ona daha gıcığımda :1::1::1:hatta

:57::57::57:
haa sende melisa sözeni diyosun:28::60::60::60:
saçlarını kesmiş,rengini açmış,hiç yakışmamış:63:
zorlama bi film yakında silinirr :63::63:
karadeniz şivesini ilk kez bu kadar kötü icra eden oyuncular gördüm :19::19:dizinin adı reis :27:reis karedenizde olur mantığu var :60:haçan da :60::60:
onun için laflaru ole yapiylarrrrrrrrrrrrr :60:
dizinin adını REİS DEĞİL ORMANCI olsa NE OLACAKTI :31:
melisa sözende kasvet veriyorrrr diziye :63::63:tutulacak bi yanı yokkk YANİ :19: mehmet akifin saçları KEZBAN gibi :60::60::60::60::60:

melda :60: kezbann haa:60::60::60:

eeee bu dizi hangi gün oynuyordu

Son düzenleme:
bu sezonun ilk finalini yapıp ahirete gidecek dizi bu reis :D

yahu çekiciliği yok
bari mehmet akifi yakışıklı yapsaydılarda hatunlar sırf onun içn izleseydi
amaaaaa onlar ne yapmış
KELAYNAK
kılsız tüysüz itici bişi saçlar rezalet zaten

bu sezonun ilk finalini yapıp ahirete gidecek dizi bu reis :D

yahu çekiciliği yok
bari mehmet akifi yakışıklı yapsaydılarda hatunlar sırf onun içn izleseydi
amaaaaa onlar ne yapmış
KELAYNAK
kılsız tüysüz itici bişi saçlar rezalet zaten

ayyyy kelaynak haa süperrr:36: ben dizi başlamadan gösterilen fragmanlarda adamı tanıyamamıştım soyulmuş yumurta gibim çıkarmışlar pırıl pırıl:37: birtek melisa sözen yakışmış rolüne gerçekten aile karadenizli gibi değil doğulu gibi... yakında kalkar rafa...

ayyyy kelaynak haa süperrr:36: ben dizi başlamadan gösterilen fragmanlarda adamı tanıyamamıştım soyulmuş yumurta gibim çıkarmışlar pırıl pırıl:37: birtek melisa sözen yakışmış rolüne gerçekten aile karadenizli gibi değil doğulu gibi... yakında kalkar rafa...

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ben diziyi izlemedim... Reklamları bile sarmadı, izlenmeye değer olmadığını anladım :)

Son düzenleme:
Back
X