Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbirşey boşuna değildir rabbim ne verdiyse hastalık mutlak şifasını da yaratmıştır sadece bulmak gerekYani saygım var tabi ama 6 yıl boşuna tip okuyorlar demek ki
Ya mutlaka ancak kanser kilo enerji vs vs çok saçma geliyo bi şey 2 bilemedim 3 farklı şeye iyi gelir ben ikna olmuyorum egzama var fayda gormefimHiçbirşey boşuna değildir rabbim ne verdiyse hastalık mutlak şifasını da yaratmıştır sadece bulmak gerek
Kendi adıma konuşacak olursam çok ama çok faydasını gördüm ki çevremde ki bir çok arkadaşıma ve aileme çok iyi geldi bu yüzden açıkcası çok rahat konuşabiliyorum egzama derken sen kırmızı mantar mı kullandın da iyi gelmedi?Ya mutlaka ancak kanser kilo enerji vs vs çok saçma geliyo bi şey 2 bilemedim 3 farklı şeye iyi gelir ben ikna olmuyorum egzama var fayda gormefim
aynen reishi sabunları filan işteKendi adıma konuşacak olursam çok ama çok faydasını gördüm ki çevremde ki bir çok arkadaşıma ve aileme çok iyi geldi bu yüzden açıkcası çok rahat konuşabiliyorum egzama derken sen kırmızı mantar mı kullandın da iyi gelmedi?
Hahahaha baya sesli güldüm yazına ne olursa olsun bilinçli kullanım cok önemli vede Düzenli yanlış kullanım iksir olsa işe yaramaz bunu unutma aslına bakarsan bende Senın gıbıydım ama hastalık cok yollara sevk etti neyse kı ben iyiyim hemde hiç olmadığım kadar ön yargıyı bi Yerde atmak lazım başka türlü yenilikleri göremiyorsun canımaynen reishi sabunları filan işte
bilemiyorum yaaa yani ben ikna olamıyorum komşum yapıyor satıyor çocukların bağışıklığı güçleniyormuş yan komşu gece çocuğun öksürüüğünden ben uyuyamadım eşi iri kendi minyon kilo almak istiyo hala çubuk kıraker eşi desen almış yürüyo ne biliyim yani
diğer biri daha oda satıcı antalyaya filan gittii kadın plates filan yapıyodu geçen yıl daha zayıftı bu yıl bundan satıyo içiyo banvit piliç bildiğin :)
bilemiyorum yaniiii ben inanmıyorum böyle şeylere