- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Ben arkadaşımı bu durumdan kurtarmak istiyorum
Ev araba telefon genel şeyler ama bence abartmışsınız biraz :) hele hamile kaldınız diye değildir bence hamileliğiArkadaşınızı bu durumdan siz kurtaramazsınız. Kıskançlıktan yapıyorsa hele, hiç şansınız yok. Eminim bundan çünkü arkadaşınız gibi biri hayatımda var. Benim örnek çığır açan cinsten, hamile kaldım diye arkamdan hamile kaldı. Bebelerimizin arası 2,5 ay. Hamilelik haberimi ilk verdiklerimden biriydi ve bana ay delimisin sen ne cesaret vallahi demişti. Araba aldık, araba aldı. Telefon aldım, telefon aldı hatta melodileri aynı hattaa ve hatta telefon kılıflarımızın rengi bile aynı. Tesadüfmüş, yersen.. Telefonumu elime alınca ekran resmini kontrol ediyorumki karışmasınBence böyle insanlar kendilerine bir uğraş bulmalı. Yani herhalde elleri boş, kafaları boş da bunları düşünüyorlar diye düşünüyorum. İyileştirmek için de kendileri için kendi istekleri ile yaşamayı ve mutlu olmayı öğrenmeliler bence.
İNANIN BEN ARKADAŞIN ABARTTİGİNİ DÜŞÜNMÜYORUM ÇEVREMDE BEN DE HAMİLE KALINCA ARKADAŞLARIM HAMİLE KALDI HEMEN İSTEMEYEN insaNLARDI hatta bir arkadaşımın annesi senin sayende annenne olcam dediEv araba telefon genel şeyler ama bence abartmışsınız biraz :) hele hamile kaldınız diye değildir bence hamileliği
Belki kocası istiyordu o ikna etti,hamilelik konusu 1 kişinin değil 2 kişinin ortak kararı o yüzden bu bayağı saçma yani.1 ay sonra hamile haberini aldım sorduğumda artık istiyorum dedi ?? Bunlar şimdi bizim Abartimiz mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?