- Konu Sahibi BolSekerli
-
yuhhh benmı?..Ben itiraf edeyim daha kar kadar dedikoducu birini görmedim, ne haberler verdi bize ne haberler.
lülülülülülülülülülülülü
yooobenim hakkımdada konuştun mu kaar hıımm:mymeka:
hehehe
sekersın yaaa kk mınnettarım sana bukadar guzel dostlarım var...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bıde komsum varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yuhhh benmı?..
nan agzım var dılım yok zaten halsızdım garıban garıban oturdum asıl sız benı
eleştırılerımden dolayı kızıp durdunuzsenağlama
buldunuz kımsesız garıban cocugu :gitme:
geldınız ustume senağlama
sen benden ayrılıp sevgılınle nere gttın bakem ?..kaydirigubbakcemile3
Yuh eyyy site ahalisi bana inanmıyorsanız diğerlerine sorun :roflol::roflol:
Ay nere gidek balım 1 aydır hiç görüşemiyorduk sahilde oturduk biraz omzunda huzur buldum yine. :asigim::asigim::asigim:
canım bız devamlı bulusanlarız artık topıc acmadan haberlesıp toplanıyoz..Abooooo....kizlar gizli bir bulusmamiydi bu?? Ben neden duymadim??
Üstelik gelecek haftasonu icin Istanbul bulusmasi ayarlamaya calisirken...ALLAH iyiliginizi versin hanimlar..! kaydirigubbakcemile3
Neyse, tekrar Istanbul´da bulusmak isteyenlere duyurulur...
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/301664-istanbul-bulusmuyor-4.html
kaydirigubbakcemile5
yooo
desem ınanma yaw kk bulusması olurda gundem kk dısımı olur ?..
ama konusmadık senın hakkında :sinifsinif:
ızmırın guzelı senden ıltıfat duymak super bısı valla:)..maşallah kızlar yaa ne kadar güzelsiniz
mekanda süper :lepi:
ladyim kız sen kilomu verdin :dilcikar: ayrıca eteğine bayıldım zemuszemus
kar cım sende çok hoşsun sarı papatya gibi olmuşsun
hepinizi öpüyorum a.s.
yah ınan yapmadım capkınlık ahanda sor bu hatunlara onumden baska yere bakmadım valla kaydirigubbakcemile3bulusak tatlım valla seve seve enerjı aktarımı yapılır:)..Karcımmm benim capkın bekarım eminimki bulusmaya giden arkadaslara o güzel enerjinden vermissindir...seninle bir gün geçirmek gerçekten cok güzel inş bir daha nasip olur bana senle birgün capkın bekarım Şeniz
Karcımmm benim capkın bekarım eminimki bulusmaya giden arkadaslara o güzel enerjinden vermissindir...seninle bir gün geçirmek gerçekten cok güzel inş bir daha nasip olur bana senle birgün capkın bekarım Şeniz
lady ayı boydayız vallaooo çok güzel beğendim maşallah maşallahopuyorumnanaktan
hepiniz çok güzle görünüyorsunuz.
Lady yi ben daha kısa hayal ediodum fotlarından ama kar kadar var e kar 175 cm en az vay be manken gbi hatunlarsınız he :kedi:
dostluğunuz daim olsun arkidişlerim
yok valla yasakkelime:smiley-cool:ne doorsuun kar çapkınlığamı çıkıyomuuş,
aaa ne ayıplmaz:
hoscakal seninkine de geliriz canım biz bugünki aldığımız gazla Adana buluşmalarına bile kısır yapar gideriz artık.
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:evet elif senin hakkın da konuştular.ben şahitimkaydirigubbakcemile3
senın kadar olamasakda tatlıyız valla kaydirigubbakcemile3
cok kalorılıyızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımsın heram cok sagol tatlım ıns senlenden bulusmak nasıp olur :gitme:
ozledım senı beyaaa:gitme::gitme:
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?