Arkadaşlar merhaba. Doğum saatimi bilmiyorum. 1 saat aralığıyla bildiğim için saatim bu kısa aralık diliminde bulunur ama hatırladığım tarihler mezuniyet, yeni okula başlama tarihleri vs. Onlar bir yerlerde kayıtlı çünkü. O yüzden hayatımda önemli tarih bilgilerini istediklerinde vereceğim tarihler hep ( öğretmen olduğum için ) yeni okul, tayin vs vs tarihleri olduğu için ya eylül ya ağustos zamanları oluyor haliyle. Bu güvenilir bilgi verir mi ki astrologa ? Yani hayatıma girmiş beni derinden sarsmış insanlar dönüm noktam olan olaylar var ama onların gününü ayını vs bilmiyorum tam olarak :/ Bu çalışmayı yaptıran güzel sonuçlar alan var mı ? Güvendiğiniz bir ismi de önerirseniz bu konuda çok memnun olurum
Bir de ben astroloji hakkında, ekoller hakkında hiç bilgi sahibim değilim. Bazı arkadaşlar Vedik astrolojiden baktırmamı önerdi bazısı Batı astrolojisi ekolünden. Yani doğum saati bulurken de bakacak kişinin hangi alanda olduğu önemli mi ? Her bakan farklı saat çıkarmıyordur herhalde dimi :/ O zaman bir kaç kişiye doğum saati hesaplatıp dururum sanırım
merhaba, ben rektifikasyon yaptırdım. Astrolog Elvan Yarma'ya yaptırdım. Bende eğitim bilgilerim, işe giriş, evlilik, hayatımla ilgili önemli bir kaç durum vererek baktırdım. bir de fotoğrafımı gönderdim. Benim doğum tarihi aralığı yarım saatlik bir aralıktı. Ben memnun kaldım tavsiye edebilirm. Benim baktırdığım astrolog karma astrolog bu arada :) umarım yardımcı olabilmişimdir :)
merhaba, ben rektifikasyon yaptırdım. Astrolog Elvan Yarma'ya yaptırdım. Bende eğitim bilgilerim, işe giriş, evlilik, hayatımla ilgili önemli bir kaç durum vererek baktırdım. bir de fotoğrafımı gönderdim. Benim doğum tarihi aralığı yarım saatlik bir aralıktı. Ben memnun kaldım tavsiye edebilirm. Benim baktırdığım astrolog karma astrolog bu arada :) umarım yardımcı olabilmişimdir :)