Relax çayı

• Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

feyzaaa

Ziyaretçi
arkadaşlar doğadanın relax çayını içenler ve faydalarını zararlarını yada bi işe yarayıp yaramadığını düşünenler yorumlarını yazsın lütfen..ben kullanıyorum çok olumlu etkilerini gördüm çok rahatlatıyo uykuyu düzene sokabiliyo ayrıca olumlu düşünmemizi sağlıyo herkese öneririm.

rahatlatır.uyutur cok severım ben onu.bır de bayan cayı var.onuda deneyın cok guzel.

bende aldım bugün içicem biraz takıntılarım varda

biraz rahatlatır beni belki içinde sarı kantoron var bence iyi bir çay rahatrlatıyomuş

sakinleştirici yatıştırıcı bir çay çok güzel..

aman deçen akşam içtimde horoz gibi bütün gece uyuyamadım birdahamı tövbeee

kıslar ben sarı kontoron otunun çayını içiom oda aynı etkiyi yapıo çok iyi geliokaydirigubbakcemile5

kıslar ben sarı kontoron otunun çayını içiom oda aynı etkiyi yapıo çok iyi geliokaydirigubbakcemile5

canım sen nasıl içiyosun gecemi sarı kantoronu bende içmem lazım sıcak çocuklar kuduruyo belki biraz sakinleştirirdelikafadulden

Ben de kullanıorum ama uyku ilacı gibi hop yatağa düsürmüyor tab.. emin olamadım yine de hala kesin bir rahatlatma olup olmadığına.. belki psikolojik olaraktır diorum bazen cünkü hep gece yatmadan iciyordum.. simdi icip denicem bakalım rahatlatıcak ya da uyutucak mı, ona göre yazarım ..

çokkk seviyorummm bebek gibi uyuyorum gecelerii

çokkk seviyorummm bebek gibi uyuyorum gecelerii

Ciddi anlamda rahatlatan bir çay . Geceleri içip yatıyorum sabah etkisini daha güzel hissediyorum. Amaaann deyip pek bir şeyi takmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…