Merhaba kızlar bende 6 aydır olmuyor.Bu ay düzenli ilişki oldu.her sefer yarım saat kalkmadım.Bu ay ilk defa gecikti 3 gün. Tam dedim ki işte bu sefer tuttu ama sevincim kursağımda kaldı.Dün geldi kırmızılar.O yüzden karar aldım artık hiç ama hiç umursamıyorum ne zaman isterse o zaman gelsin bebiş.
Yakın bi akrabamız DOKTOR. söyledi ki beyinle yumurtalıklar arasında iletişim var ne kadar düşünürsen o kadar ters teper olmaz dedi. defalarca da örneğini okumadık mı burda işte bazı örnek yorumlar:
-kazayla oldu düşünmüyorduk yada düşünüyorduk ama şimdi değildi.
-bebeğim çok küçük yine hamile kalmışım
-yok o kadar uğraştık tedavi gördük olmadı ama pes edince kendiliğinden geldi bebiş
-isteyerek yaptık ama çokta kasmadım
-yada evliliğin ilk aylarında daha tam adapte olmadan hiç birşeye zırt bebiş.
Düşünmek gerekirse çok doğru. Bir süre korunup sonra bıraktığımızda istediğimiz zaman olacağını sanıyorduk ama olmuyormuş herkeste sorunlu değil ya. Bence bu bebek işi planlamaya gelmiyor.Bırakalım akışına relax olalım. Dua edelim Allaha, en hayırlı zamanda süpriz olsun bu mutlu haber bizlere:)))))))))))
Yakın bi akrabamız DOKTOR. söyledi ki beyinle yumurtalıklar arasında iletişim var ne kadar düşünürsen o kadar ters teper olmaz dedi. defalarca da örneğini okumadık mı burda işte bazı örnek yorumlar:
-kazayla oldu düşünmüyorduk yada düşünüyorduk ama şimdi değildi.
-bebeğim çok küçük yine hamile kalmışım
-yok o kadar uğraştık tedavi gördük olmadı ama pes edince kendiliğinden geldi bebiş
-isteyerek yaptık ama çokta kasmadım
-yada evliliğin ilk aylarında daha tam adapte olmadan hiç birşeye zırt bebiş.
Düşünmek gerekirse çok doğru. Bir süre korunup sonra bıraktığımızda istediğimiz zaman olacağını sanıyorduk ama olmuyormuş herkeste sorunlu değil ya. Bence bu bebek işi planlamaya gelmiyor.Bırakalım akışına relax olalım. Dua edelim Allaha, en hayırlı zamanda süpriz olsun bu mutlu haber bizlere:)))))))))))