M melissa7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 418 19 118 Manisa 21 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melissa7 #1 REMINGTON CIF 75 SAÇ MAŞASI 60 saniyede hızlı ısınma Yüksek değişken ısı 160°C Seramik iyonik Teflon fibre kaplı plakalar Ultra koruma parlaklık Isı koruma çantası 3m kablo Kıvrılabilir kordon bu maşayı yeni gördüm saçı az yakıyormuş daha önce kullanan varmı acaba
REMINGTON CIF 75 SAÇ MAŞASI 60 saniyede hızlı ısınma Yüksek değişken ısı 160°C Seramik iyonik Teflon fibre kaplı plakalar Ultra koruma parlaklık Isı koruma çantası 3m kablo Kıvrılabilir kordon bu maşayı yeni gördüm saçı az yakıyormuş daha önce kullanan varmı acaba
sevilayemre SEVİLAY-İLAYDA-EMRE Kayıtlı Üye 14 Nisan 2010 873 4 318 Rize 21 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melissa7 #2 bu modelını kullanmadım ama baska bir modeli bende var remigtonun güzel çok memnunum sacımı hiç yıpratmıyor.
bu modelını kullanmadım ama baska bir modeli bende var remigtonun güzel çok memnunum sacımı hiç yıpratmıyor.